{ads}

HIDE

Viimased

latest

Amburi 2022. aasta horoskoop

Foto : unsplash / Serge Va...

Foto : unsplash / Serge Van Neck
 

Ambur

2022. aastal on sul igas valdkonnas väga head väljavaated, eriti mai keskpaigast kuni oktoobrini. Kõik su pingutused kannavad vilja. Sul avaneb võimalus minna maailma avastama ja puhkama - kasuta seda võimalust ära. Ülejäänud aasta sõltub aga kõik sinu enda iseloomust, ära mine liiga äärmuslikuks ja ära ole liiga enesekindel. Ära usalda ka liiga palju teisi, vastasel korral ootavad sind ees pettumused.

Tööalastes asjades on sind ootamas ees hea periood jaanuaris, seejärel 25. maist kuni 5. juulini. Sellel ajal peaks kõik minema väga hästi ja sa oled nii heas vormis, et pühid teelt kõik takistused. Ülejäänud aasta jooksul on su plaanid liiga suured või lausa utoopilised.

 

 

Armastuses on hea õnn sinuga maikuus, siis 12. augustist kuni 5. septembrini ning seejärel 17. novembril kuni 12. detsembrini. Sellel ajal peaksid sa olema seitsmendas taevas mesinädalaid pidamas. 

Raha : hea õnn saadab sind rahaasjades ja sa võid saada väga suuri summasid jaanuarist kuni maikuu keskpaigani. Kulutada võid aga oma raha rahuliku südamega 11. maist kuni 28. oktoobrini.

Kommentaare ei ole