{ads}

HIDE

Viimased

latest

Veevalaja 2022. aasta horoskoop

Foto : u...

Foto : unsplash / Jeffrey Hamilton

 

 Veevalaja

Sellel aastal võib sulle tunduda, et su elu muutub liiga üksluiseks ja igavaks - sulle, kes sa armastad põnevust, ootamatusi, muutusi ja uusi kogemusi. Aga ära muretse, alates 11. maist kuni oktoobri lõpuni hakkavad hoopis teised tuuled puhuma ja toovad muutusi su igapäevasesse ellu. Sina aga ei tea ikkagi, mida sa tahad, kas sa tahad elada nagu kõik teised inimesed või minna laia maailma avastama ja vaatama, kas rohi on mujal rohelisem.

Tööalases elus saadab sind hea õnn märtsis kuni maikuu keskpaigani, seejärel 21. augustist kuni detsembrikuu lõpuni. Siis oled sa valmis vastu võtma uusi väljakutseid ning kasutad uusi vahendeid, et oma unistusi ellu viia ja oma tahtmist saada. Võib juhtuda, et sellel aastal ootab sind ees töökoha muutus või jätkad sa õpinguid. 

 

 

Armastuses on väga hea periood 7. märtsist kuni 6. aprillini, 24. juunist kuni 18. juulini, 1 - 23. oktoobrini. Siis on kõik võimalik ja su elus peaks olema palju armastust. Sinu ja su kaaslase vahel peaks sellel perioodil olema suurem füüsiline ja intellektuaalne lähedus. Nii mõnedki suured plaanid saavad sellest alguse. 

Raha: 7. märtsist kuni 5. aprillini, 24. juunist kuni 18. juulini saadab sind väga hea õnn rahaasjades, sellel perioodil võid sa endale lubada selle reisi, millest sa oled nii kaua unistanud. 

Kommentaare ei ole