{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikute nädalahoroskoop

  ...

 

Foto : unsplash / Anna Peipina

Armastus

Paaridele : Veenus ja Marss toetavad sind sellel nädalal ja tänu sellele peaksid sa tundma uut armuleeki oma südames. Sa näed oma kaaslast taas läbi selle pilgu nagu siis, kui te kohtusite. Rutiin ja üksluisus kaovad teie vahelt sellel nädalal. Võimalik, et te organiseerite õhtusöögi küünlavalgel, võimalik, et te räägite asjadest, millest te nii kaua vaikinud olete. Et te väljendate oma tundeid nii nagu seda ammu pole enam juhtunud. Võimalik, et te leiate taas teineteist. 

Vallalised : Praegusel perioodil on vallalistel kõik võimalused selleks, et kohtuda selle õige inimesega, keda nad kogu elu oodanud on ja kelle järele nende süda igatseb. 

 

Töö

Katsu lahendada kõik oma probleemid sellel nädalal ise, sest võib juhtuda, et sind peetakse silmas. Ära seejuures unusta, et ka seintel on kõrvad. Sellepärast ära usalda kõiki inimesi, ära räägi oma plaanidest ja projektidest nii avalikult kõikidele, sest mõnikord on naeratuse taga varjul salaviha ja kättemaksusoov. Mõni inimene ootab ainult õiget hetke selleks, et tegutseda ja mitte sinu kasuks. Ole tugev ja ära lase ennast haneks tõmmata.

 

 

Tervis

Üldiselt peaksid sa olema heas vormis, võib-olla ainult natuke närvilisem. Katsu oma energiat sellepärast targalt kulutada, sest nii ei lähe sa end teiste peal välja elama. Väga hea mõte, kui sa läheksid õue sporti tegema selle asemel, et diivani peal telekat vaadata. Nii hoiad sa ka oma kehakaalu ja tervist. 

 

Raha

Ära arvagi, et Uraan sind kõikidest rahaga seotud probleemidest välja aitaks nagu ta alati on teinud. Praegu ei ole õige aeg. Sellepärast ära tegele kahtlaste tehingutega, ära investeeri, ära mängi, ära spekuleeri. Sellel nädalal on risk liiga suur ja kui sa ei taha kõike kaotada, on parem, kui sa ootaksid paremaid aegu. 

Kommentaare ei ole