{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnni nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Jonathan Taylor    Armastus Paar...

Foto : unsplash / Jonathan Taylor

 

 Armastus

Paaridele : võttes arvesse Marsi praegust aspekti, võib kodune õhkkond sellel nädalal muutuda natuke pingeliseks. Ette võib tulla mossitamisi, väljaütlemata sõnu, vaidlusi, tülitsemist, jonnimist, lahku minemist jne. Ühesõnaga kõiki ebameeldivusi. Teades seda kõike, katsu vähemalt omalt poolt mitte midagi teha, et olukorda hullemaks muuta ja hoia oma keelt hammaste taga ning jää igas olukorras rahulikuks. Ja ära unusta, suurtele tülidele järgnevad suured ja kirglikud leppimised.

Vallalised: Järgmisel nädalal peaks Veenus muutma su elu lausa imeliseks. Kõiki su ettevõtmisi saadab edu ja õnn ei puudu su päevadest. Just sellel nädalal võid sa kohtuda suure armastusega.

 

Töö

Võttes arvesse Jupiteri praegust aspekti, on praegu kõige õigem aeg selleks, et tegeleda kõige keerulisemate probleemidega. Sama kehtib ka omavaheliste suhete kohta: kui sul on probleeme töökaaslaste või ülemustega, siis kasuta seda nädalat selleks, et rääkida suud puhtaks. Valitsev õhkkond on ideaalne selleks, et ületada kõik takistused, ka need, mis sulle varem peavalu valmistasid. 

 

 

Tervis

Tõenäoliselt oled sa sellel nädalal paremas vormis, kui tavaliselt ja seda suurel määral tänu Jupiteri, Merkuuri, Marsi ja Pluuto mõjule sinu tervise sektoris. Kuidas ka ei ole, mõned teie seast võivad tunda suuremat närvilisust ja peavad selle tõttu rohkem puhkama ning katsuma olla heas tujus selleks, et mitte teistel tuju ära rikkuda.

 

Raha

Sellel perioodil võivad tekkida mõned rahaga seotud probleemid, millega sa ei olnud arvestanud ja mida sa ei osanud ette näha. Aga ära muretse, sest Saturn annab sulle kõik vahendid, mis aitavad sul sellest olukorrast auga välja tulla. 

 

Kommentaare ei ole