{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähi nädalahoroskoop

Foto : u...

Foto : unsplash / Anna Peipina

 

 Armastus

Paaridele : sellel nädalal ei ole sinu läbisaamine kaaslasega just kõige parem. Katsu hoiduda kõikidest teemadest, mis tekitavad lahkhelisid ning võta piisavalt aega selleks, et selgitada oma arvamust. Ühesõnaga, katsu olla järeleandlikum ning kannatlikum.

Vallalised : armuasjades peaks kõik minema sellel nädalal väga hästi. Kui sa tahad kellelegi meeldida, siis see õnnestub sul kindlasti. Ära ela ainult liiga palju oma unistustes ja ära lase kujutlusvõimel end liiga kaugele viia, kui sa ei taha pettumuse osaks saada.

 

Töö

Kui sa tahad, et Merkuur sind kaitseks, siis ole ettenägelikum ning tegutse nii, et see sulle pikemas perspektiivis kasu sisse tooks. Ära kaota reaalsuse taju ja ära võta enese peale liiga keeruliste probleemide lahendamist, kui sa ei suuda neid täita.

 

 

Tervis

Kas sa tunned viimasel ajal, et sa oled natuke närvilisem? Sellisel puhul peaksid sa hakkama rohkem liikuma ja tegelema spordiga. Vale toitumine ja istuv eluviis tekitavad väsimust ja muudavad närviliseks. Piira magusa ja rasvase toidu tarbimist ning ära unusta vitamiine võtta. 

 

Raha

Neptuuni praegune aspekt aitab sul lahendada kõige suuremad rahaga seotud probleemid. Hoidu siiski kahtlastest tehingutest. 

Kommentaare ei ole