{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest: Vali üks liblikas ja vaata, milline sõnum sind ootab

  Tänanese testi juures on kasutatud erinevaid liblikaid. Liblikate pilte ümbritseb must raam, mis on sind ümbritsev pimedu...

 

Tänanese testi juures on kasutatud erinevaid liblikaid. Liblikate pilte ümbritseb must raam, mis on sind ümbritsev pimedus, mis takistab sul iseendale truuks jääda.

Vali üks liblikas ja vaata, mis toimub sinu hingepõhjas, kuidas vabaneda pimedusest enda ümber ja teha oma ellu rohkem valgust.




Kui sa valisid...


Liblikas nr. 1

Tõenäoliselt ihkad sa üle kõige olla vaba, ilma kohustuste ja piiranguteta. Sulle meeldiks tegeleda rohkem sellega, mis toidab su hinge, kui sellega, mis võtab sinult energiat ära. Sa oled näinud vaeva, et sellist elu saavutada, ent mõnikord kahtled sa, kas see kunagi võimalikuks saab.

Sul ei ole alati kerge olnud ennast väljendada, sul on tunne, et teised inimesed sind ei mõista ja kõiki su sõnu valesti tõlgendatakse. Sa ei oska sulanduda massi. Selles seisnebki sinu kõige suurem takistus, mis ei lase sul elada unistuste elu. Tegelikult oled sa paljud probleemid iseenda jaoks ise välja mõtelnud. Vabasta end sellest ja sa leiad seda, mida otsid. Vastuolulised mõtted ei aita sind edasi.

Liblikas nr. 2

Sa elad kahesugust elu. Sa tead mida sa tahad ja mida sa selle saavutamiseks tegema peaksid, nii nagu sa tead ka seda, mida sa pead ette võtma selleks, et paremat tervist ja vormi saavutada, aga kui kahtlused su hinge närivad, on sul raske selgelt mõtelda. Sa ei suuda pinge all tegutseda.

Su elus on liiga sageli olukordi, kus sa pead valima selleks, et teised end hästi tunneksid aga seda tehes jätad sa iseenda tahaplaanile ja tunned end hiljem halvasti. Vali iseennast ja ära muretse liiga palju teiste pärast, see ei ole su tervisele hea. Ära vaata maailma läbi teiste pilgu. Sul on oma elu ja õigus oma arvamusele.
 
 
 
 
 
 

Liblikas nr. 3

Sulle meeldiks elu nautida, reisida ja lubada endale ilusaid asju aga sa ei tea, kuidas seda saavutada ja kui sa ka teaksid, ei ole kindel, kas sa viitsiksid midagi ette võtta selleks, sest sa oled lihtsalt nii harjunud oma praeguse eluga. Sa elad sedasama elu nii pikka aega, et see on muutunud rutiiniks, mille muutmine rööviks ilmselt su hingerahu. Iga kord, kui sa pead midagi oma elus muutma, mõjub see sulle väsitavalt ja sul on ainult üks soov: saada tagasi oma harjumuspäraste tegevuste juurde. Ometi on elul sulle nii palju head varuks, kui sa ainult viitsiksid oma mugavusstsoonist välja astuda.

Liblikas nr. 4



Sul on suur saladus, millest sa pole kunagi kellelegi rääkinud. Me oleme kõik minevikus vigu teinud või elanud midagi sellist üle, millest me teistele rääkida ei taha. Ainult, et sina ei suuda seda unustada, vähemalt sinu alateadvus ei suuda ja see väike laps sinu hinges kardab ikka edasi. Sa pead oma hirmudest üle saama, kui sa ei taha, et sinu hirmud sinu elu üle valitsevad. Sa pead leidma tagasi oma hingerahu ja elama elu, mida sa väärid, ilma murede ja kartusteta.

Liblikas nr. 5

Sind peetakse pigem tagasihoidlikuks inimeseks. Ja sa oled sellega nõus. Isegi armastuses on sul raske oma tundeid väljendada. Sest sa kardad teistele oma hinge ja südant avada. Sageli eirad sa inimesi ehkki sa tahaksid nendega lähemalt tuttavaks saada. Sa oled selle tõttu maganud maha mitu head võimalust teha endale väga häid sõpru, sest sa lihtsalt ei julge.

Sa pead õppima enesekindlust, sest nii saad sa õnnelikuks. Usu iseendasse ja väärtusta ennast. Sest kõik saab alguse sinu enda seest. Ja kõik su ümber hakkab muutuma, kui sa õpid naeratama ja paremini suhtlema.

 

 

 

 

Liblikas nr. 6

Sa oled loomingulise kalduvusega inimene, kes üritab ennast väljendada läbi erinevate kunstivormide ent sageli inimesed ei mõista seda sõnumit, mida sa tahad edasi anda. See ajab sind sind segadusse ja tekitab masendust. Õnneks on ka neid, kes jagavad sinu mõttemaailma ja kelle seltsis sa oled õppinud rohkem aega veetma. Lähedased aga ei mõista seda alati ja see olukord võib tekitada sinu ellu palju pingeid ning stressi. Et sellest vabaneda ja leida parimaid lahendusviise, on vaja mediteerida. Mediteerimine aitab sul ka iseendast paremini aru saada. Lahendused tulevad siis, kui murepilved on eemale lükatud.

Liblikas nr. 7

Sa hindad üle kõige ausust ja siirust. Sa oled alati aus olnud teiste inimeste vastu, ehkki sa ei võta arvesse, et alati tõe rääkimine ei ole kõige parem asi, sest nii võid sa teistele tahtmatult haiget teha. Sa pead õppima olema paindlikum ja mõistma, et kõik inimesed ei ole ühesugused. On neid, kellel on õrnem süda ja teistsugune maailmavaade, kui sinul. Sa ei saa neid oma jalge alla tallata ja neile selgeks teha, et nad eksivad. Naerata rohkem teistega suheldes, kasuta häid sõnu. Kõik hea, mis sa teed, tuleb sulle mitmekordselt tagasi. Ka tõtt võib öelda nii, et teised haiget ei saa, kui sa kasutad headust.

 

 

 

 

 

 

Liblikas nr. 8

Sa otsid täiuslikkust oma elus ja tahad kõike enda ümber ilusaks ja korrapäraseks teha. Ent sa ei arvesta oma isiklike piirangutega. Ja see võib puudutada otse su elukvaliteeti, sest oma ideaalide otsimisele oled sa sageli väsinud ja rahulolematu. Selle asemel, et otsida täiuslikkust, tee ise kõike paremini ja rahuldu sellega. Täiuslikkust ei ole võimalik saavutada, selle otsimine toob ainult pettumust. Kõik, mis sa teha saad, on olla täna parem inimene, kui eile.


Liblikas nr. 9

Sa tahad oma elu ise kontrollida. Sul on sageli tunne, et kui asjad ei lähe elus nii nagu sa tahaksid, siis oled sina ise selles süüdi, sest sa ei tegelenud selle probleemiga enne. Sa tahad ka, et teised sinu juhtnööre järgiksid ja see võib sind muuta üsna autoritaarseks teiste silmis. Aga sa oled harjunud juhtima ja mõtlema nii iseenda, kui teiste eest. Sa oled teadlik, et kõik seda ei hinda, et sa oled alati selline olnud. Sellest ka pinged sinu suhetes teiste inimestega. Ja rahulolematus sinu hinges. Sa pead õppima rohkem elu nautima, laskma asjadel minna oma rada pidi ja mõistma, et me ei saa alati teha midagi, et takistada asju minemast nii nagu nad lähevad. Ainult siis saad sa õnnelikuks, kui sa õpid kõigepealt oma egot kontrollima. 




Kommentaare ei ole