{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : 4 tähemärki, kellele 2022. aasta kõige rohkem õnne toob

Foto : unsplash / Moritz Knöringer    2021. aasta hakkab...


Foto : unsplash / Moritz Knöringer

 

 2021. aasta hakkab läbi saama ja astroloogia sõbrad vaatavad lootusrikkalt tuleviku poole: keda ootavad järgmisel aastal ees head uudised? 

Õnneks kinnitavad astroloogid, et meid kõiki ootavad ees head muutused. Võttes arvesse seda, kuidas viimased aastad on möödunud, tuleb see paljudele ilmselt oodatud sõnumina. 


Milliseid sodiaagimärke saadab aga kõige rohkem 2022. aastal hea õnn?

 

Kaalud

See tähemärk, kelle ellu järgmine aasta toob kõige rohkem head õnne, armastust ja edu, on Kaalude tähemärk. Kaalud on sodiaagi seitsmes sodiaagimärk, Kaalude tähtkujus sündinud inimeste sünnipäev jääb 23. septembri ja 22. oktoobri vahele. 

Astroloogide sõnul tuleb järgmine aasta Kaalude jaoks üle ootuste hea aasta. Palju häid võimalusi avaneb talle ja hea õnn saadab teda kõikidest valdkondades. Tal avaneb võimalus viia oma unistusi ellu ja luua uusi ettevõtteid. Suured muutused on teda ees ootamas ja palju ilusaid üllatusi on tema poole teel. 


Ambur

2022. aasta tuleb super hea aasta kõikide Amburite jaoks. Väga palju häid üllatusi hakkab juhtuma sellel aastal. Viimase seitsme aasta probleemid kaovad! Hea edu saadab teda igal sammul. Tal tuleb hästi palju häid ideid, mille abil tal õnnestub terve varandus teenida. 

 

 


Kaksikud

2022. aasta tuleb Kaksikute jaoks eriti õnnelik aasta. Hea õnn saadab teda terve aasta jooksul. Ta viib oma unistused üksteise järel ellu. Seega, kui sul on juba mingid plaanid, hakka kohe aasta algusest peale neid ellu rakendama. Unista suurelt sellel aastal, sest sul ei ole isegi vaja pingutada, et oma soove täide viia. Kui 2021. aasta valmistas sulle natuke pettumust, siis järgmine aasta tuleb sinu aasta. 2022. aasta aitab sul oma majanduslikku järge parandada palju rohkem, kui sa seda oleksid osanud unistada.

 

Sõnn

2022. aasta algab sinu jaoks väga heade uudistega. Sa pead ainult ise valmis olema muutusteks, mis su elus hakkavad aset leidma ning nendega võimalikult ruttu kohanema.  Kui sa pead langetama tähtsamaid otsuseid sellel aastal, siis teed seda aasta alguse poole. Eriti hea õnn saadab sind armastuses. Tõenäoliselt kohtud sa sellel aastal oma elu armastusega.


© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!


Kommentaare ei ole