{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: 4 tähemärki, keda sa pead kindlasti peole kutsuma, kui sa lõbutseda tahad

Selleks, et tõele au anda, tuleb tunnistada, et mõnede inimestega on lihtsalt mõnusam koos olla, kui teistega, need on need inimesed,...


Selleks, et tõele au anda, tuleb tunnistada, et mõnede inimestega on lihtsalt mõnusam koos olla, kui teistega, need on need inimesed, kes aitavad sul hea tuju tagasi saada ja kellega kunagi juba igav ei hakka. Põhjus sellele võib peituda aga nende astroloogilises tähemärgis.

Meil kõigil on selliseid sõpru, kellele ei meeldi peol käia ja teised, kes ainult nädalavahetuste nimel elavadki. Nende teistega on alati lahe, nad on valmis iga kell sinuga kaasa tulema ja sa tead, et nendega on alati lõbus.

Kõik teavad, et tähtkuju, mille all me oleme sündinud, mõjutab meie isiksust suurel määral ja samuti ka seda, kas meile meeldib või mitte pidutseda.


4 tähemärki, keda lihtsalt peab peole kutsuma selleks, et õhtu õnnestuks

1. Ambur

Kuna Ambur ei hüppa kunagi alt ära ja on alati nõus sinuga kaasa tulema ükskõik millisele üritusele, siis temaga võid sa kindel olla, et sul tuleb väga hea õhtu. Tema kõrval võib kõike juhtuda ja tavaliselt juhtubki.

Ta on optimistlik, hea huumorimeelega ja vähemalt sa tead, et saad tema kõrval palju naerda.

2. Veevalaja


Veevalaja ei tule peole selleks, et juua või tantsida, tema on see, kellel on hästi suur tutvusringkond ja kes leiab ka võõrastega ruttu ühise keele. Tal on nii suur tutvusringkond, mis koosneb täiesti erinevas valdkondades tegutsevatest inimestest, seega on alati kindel, et ta kedagi oma tuttavatest kohtab.



3. Lõvi

Lõvile meeldivad peoõhtud ja seda sellepärast, et siis saab ta särada. Kindlasti jõuab ta kohale lubatust hiljem, kandes uusi ja silmapaistvaid riideid, elegantse ja ilusana ning alustab kohe mõne anekdoodi rääkimisega.

Kui ta aga peaks tundma, et tähelepanu tema isikult mujale kandub, siis kaob ta ilma ette teatamata.

4. Kaksikud

Tema on sodiaagi kõige sotsiaalsem tähemärk. Talle meeldib lobiseda ja uute inimestega kohtuda, tema jaoks on peoõhtu unistuste tipp.

Ainuke oht temaga on see, et võttes arvesse tema populaarsust, võib juhtuda, et ta ei saa kauaks jääda, sest tal on samaks õhtuks 5 teist kutset ja ta ju tahab igale poole jõuda.

 

Kommentaare ei ole