{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : laupäev, 11. detsember

Foto : unsplash / Simon Z    Jäär Armastus. Hea uud...

Foto : unsplash / Simon Z

 

 Jäär

Armastus. Hea uudis: su suhe kallimaga muutub paremaks ja probleemid lahenevad. Töö. Sa oled ambitsioonikas ja motiveeritud, sul on järgmiseks aastaks väga suured plaanid. Tervis. Parem oleks, kui sa leiaksid aega spordiga tegelemiseks ning katsuksid oma stressi maandada. Raha. Katsu hoida kokku seal, kus võimalik. Parem on ennetada, kui otsida probleemidele lahendust. 

Väike nõuanne: näe täna kõigis midagi head

 

Sõnn

Armastus. Mõttevahetused elukaaslasega on täna rohkem intellektuaalset laadi ja tundepuhangutest kaugel. Töö. Mitmed planeedid toetavad praegu sinu ettevõtmisi ning saadavad sulle head energiat. Tervis. Katsu vähem süüa ning piira magusa tarbimist mõneks ajaks. Raha. Ära usu kõike, mida sulle räägitakse, mitte sellepärast, et ühel või teisel õnnestus, ei pruugi sinul nii minna. Ära mängi oma rahaga.

Väike nõuanne: ära lase teiste halval tujul oma päeva ära rikkuda

 

Kaksikud

Armastus. Vallalised: kui te olete otsustanud täna õhtul välja minna, ootab teid ilus õhtupoolik ees. Töö. Planeedid saadavad sulle praegusel perioodil head energiat ja sa võid oma ideedega muljet avaldada. Tervis. Kui sul on magamisega probleeme, siis söö õhtul kergemat toitu. Raha. Ära kuluta nii palju ja ole ettenägelikum.

Väike nõuanne: pane oma prioriteedid paika

 

Vähk

Armastus. Täna peaks õhus olema palju armastus. Töö. Hoolimata praegusest pingelisest ajast võid sa saada ühe väga hea pakkumise. Tervis. Täna võid sa tunda suuremat väsimust. Raha. Katsu olla ettenägelikum.

Väike nõuanne: raha eest õnne osta ei saa

 

 

 

Lõvi

Armastus. Tänane õhtu toob sulle ühe ilusa üllatuse. Töö. Töö juures saadab sind täna hea edu. Tervis. Parem oleks, kui sa hoolitseksid rohkem oma tervise eest täna. Raha. Organiseeri oma rahaasju paremini ja koosta eelarve.

Väike nõuanne: kasuta oma energiat targalt ja ära torma niisama

 

Neitsi

Armastus. Ühel inimesel on tekkinud sinu vastu tunded ja võib juhtuda, et täna tuleb ta sinuga sellest rääkima. Töö. Praegune planeetide seis toetab su ettevõtmisi. Tervis. Ära unusta, et liikumine on tervise ja ilu pant. Raha. Katsu leida võimalusi investeerimiseks.

Väike nõuanne: kõikidel inimestel ei ole sama vaatenurk, mis sinul

 

Kaalud

Armastus. Armastus võib tulla su ellu hetkel, mil sa teda oodatagi ei oska. Töö. Täiesti tavaline tööpäev on sind ees ootamas. Tervis. Viimasel ajal tunned sa suuremat masendust ja sul on kurbusehood peal ilma, et sa isegi selle põhjust teaksid. Raha. Katsu rohkem kokku hoida.

Väike nõuanne: ära ole nii suurte eelarvamustega

 

Skorpion

Armastus. Täna peaksite te olema elukaaslasega ühel lainel. Töö. Katsu paremini  keskenduda ja ära ole nii hajameelne. Tervis. Ära unusta vitamiine võtta. Raha. Su majanduslik seis peaks hakkama paranema. 

Väike nõuanne: muuda oma päev ilusaks

 

 

 

Ambur

Armastus. Just nüüd, kus sa seda oodatagi ei oska, peaks armastus su ellu tulema. Töö. Ära hinda oma võimeid üle. Tervis. Ära kurna ennast ära ja lõpeta see suur muretsemine. Raha. Täna ei ole kõige parem päev investeerimiseks.

Väike nõuanne: hinga sisse ja naudi tänast päeva

 

Kaljukits

Armastus. Armastuse ingel ise juhib sind praegu ja toob sulle õnne. Töö. Sa oled ettevõtlik ja viid suuri asju korda täna. Tervis. Hoia end külmetushaiguste eest. Raha. Sul on vaja sooritada mõned ostud täna. 

Väike nõuanne: ole optimistlik ja kõik läheb hästi

 

Veevalaja

Armastus. Kõik läheb täna hästi ja sinu ootuste kohaselt. Töö. Töö juures valitsev õhkkond on pingeline ja stressirohke, sa ei jaksa tööpäeva lõppu ära oodata. Tervis. Stress ei ole su tervisele hea. Raha. Katsu rohkem oma kulutusi piirata.

Väike nõuanne: kingi endale ilus päev

 

Kalad

Armastus. Suhe kallimaga peaks olema väga hea. Töö. Väga head uudised on täna tulemas. Tervis. Su elus on olnud paremaid päevi. Praegusel hetkel ärritab sind kõik. Raha. Ära ole liiga kannatamatu.

Väike nõuanne: ole sihikindlam

Kommentaare ei ole