{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalulangus : milline on kõige parem päev dieediga alustamiseks

  Foto : unsplash / Louis Hansel Kas sa tahad oma üleliigset...

 

Foto : unsplash / Louis Hansel

Kas sa tahad oma üleliigsetest kilodest lahti saada? Unistad ilusast kehast? Tahad paremat tervist? Kõige parem oleks muidugi, kui enne alustamist peaksid sa nõu mõne toitumisspetsialistiga, kes aitaks sul panna paika toitumiskava või leida sellise dieedi, mis sulle kõige paremini sobib. Nii ei pane sa oma tervist ohtu. 

Aga, kui sa oled otsustanud, et pead tõsiselt end käsile võtma ja piirama magusa tarbimist (sest kõik läheb kohe rasvaks puusade ümber) ning tegema rohkem sporti (ilma kohe kuidagi ei saa, kui tuleb hakata end natuke rohkem liigutama), siis kas sa tead, mis päev on kõige parem dieediga alustamiseks? 

 


Millal me siis alustame? 

Kõige parem päev liigsete kilodega võitlemiseks on esmaspäev. Ilmselt arvasite te ise ka juba ära õige vastuse. Sest uue nädala algus on ju hea aeg selleks, et alustada täiesti puhtalt lehelt. Mõned inimesed teevad selle uue alguse uue kuu või siis aasta alguses. Aga kui sul ei jätku piisavalt tahtejõudu ja sa lubad endale midagi head nädala sees, siis ära lõpeta sellepärast oma dieedi pidamist ja ära oota järgmise esmaspäevani või mis veel hullem, järgmise aasta alguseni. Ära unusta, et iga tervislik söögikord on uue võimalus selleks, et vabaneda liigsetest kilodest ning olla parema tervise juures.


Ja milline on kõige halvem päev dieediga alustamiseks? 

Kui te kõik arvasite ära selle, milline on kõige parem päev dieediga alustamiseks, siis ilmselt ei arva keegi ära, et kõige halvem päev selleks on esimene jaanuar. Mis puutub uue alguse tegemisse, siis ei saa midagi paremat tahtagi: uus aasta = uus algus. Ainult, et statistika järgi on nii, et me seame endale tihti uueks aastaks liiga suured eesmärgid ja väga vähestel on piisavalt tahtejõudu, et neist kinni pidada.

Kommentaare ei ole