{ads}

HIDE

Viimased

latest

5 märki, mis viitavad sellele, et su suhe ei ole väga tasakaalukas

Foto : unsplash / Sasha Freemind   Jah, igas suhtes tuleb et...

Foto : unsplash / Sasha Freemind

 

Jah, igas suhtes tuleb ette probleeme aga mõnikord tundub nagu ikka oleks üks ja sama inimene see, kelle süü kõik on. See ei tohiks tegelikult nii kestma jääda. 

Sageli on väga raske määrata seda, kes kui palju ja mida peab ühes suhtes tegema. Eriti sellisel puhul, kui asi puudutab rahaasju, koduseid töid või siis lihtsalt omavahelist suhtlemist. Mis puutub raha kulutamise, kodutööde tegemise ja rääkimise poolt, siis sageli on need just naised, kelle õlule kõik jääb. 

Aga on ka teisi märke, mis viitavad sellele, et suhe on tasakaalust väljas. Igas suhtes on alati erinevusi tänu kasvastuse ja iseloomude erinevusele ning elukogemustele aga mõned tegurid peaksid siiski valvsaks tegema, sest nad viitavad sellele, et suhe ei saa pikemat aega nii normaalselt toimida. 

 

Sul on raske oma kaaslasega südamest südamesse avameelselt rääkida

Kui sa tunned, et sa pead mingi probleemi lahendama aga ei suuda sellest mitte kuidagi oma kaaslasega rääkida, siis võib-olla on see sellepärast nii, et su suhe on tasakaalust väljas ja su partner tundub liiga kaugel olevat. Sa tead, et sul on mingi mure või et teil on probleem lahendada ja sa tahaksid hea meelega sellest rääkida aga su kaaslane teeb meelega näo, nagu see ei huvita teda või ei puuduta see teda või siis ta lihtsalt ei taha probleemi näha. Kogu selle probleemi raskus jääb seega sinu õlgadele kanda ja muutub väga raskeks ning koormavaks. Tegelikult see aga ei tohiks nii olla. 

 

 

Sa ei tea, milline suhe teil õieti on

Sa ei tea täpselt, kes sina tema jaoks õieti oled selles suhtes ja kes sa teiste silmis tema elus oled. Su kaaslane ei suuda otsusele jõuda, mis teid omavahel seob ja otsekui mängib sinuga mingit mängu. 

 

Sa oled rohkem tegelenud tema pere ja sõpradega, kui tema sinu lähedastega

Sa oled talle ükshaaval tutvustanud kõiki oma sõpru ja pereliikmeid aga sa ise ei tunne kedagi tema lähedastest. Võib-olla on see märgiks, et teie suhe on paigast ära? Loomulikult kehtib see ainult nende inimeste kohta, kellel on hea suhe lähedastega ja kes käivad oma sugulaste ja perega läbi aga ei taha oma partnerit neile tutvustada. Kui see peaks nii olema, siis peaksid sa oma suhte tuleviku üle järele mõtlema. 

 

Sa arvad, et sa sõltud oma partnerist

Et asi selge oleks, siis emotsionaalselt ei sõltu sa mitte kellestki. Aga su suhe paneb sind seda uskuma. Ja see on väga halb. Kui teine inimene paneb sind sellisesse olukorda, mil sa pead pidevalt talle tõestama midagi selleks, et olla tema silmis väärtuslik, siis on su suhe tasakaalust väljas ja isegi ohtlik. Mitte üheski suhtes ei ole kohta alandustele, solvangutele, teiste plaanide alavääristamisse ja teise inimese tunnetega mängimisse. 

 


Sa oled ainuke, kes pingutab teie suhte nimel

Ükskõik millise suhtega ka tegu ei ole, üks inimene üksi ei saa seda suhet hoida. Kui sul on tunne, et sa pead küünte ja hammastega oma partnerist kinni hoidma, siis on midagi väga valesti. Kui tal on vaimseid probleeme, mille tõttu ta ei ole võimeline investeerima täiel määral teie suhtesse, siis see ei ole probleem. Vähemalt, kui te suudate omavahel sellest rääkida. Kui sa aga märkad, et ta lihtsalt ei taha ja see ei huvita teda, siis sa pead järele mõtlema, mis sind ajendab sellist suhet üleval hoidma ja veetma oma aega sellise inimesega. 


Ideaalset suhet ei ole olemas ja igas suhet tuleb ette nurkade silumist. Mõnikord lihtsalt on emotsionaalne koorem ühe inimese jaoks liiga raske ja ühel hetkel ta võib murduda. Sa pead õppima armastama iseennast kõigepealt ja alles siis armastama teisi. Seda on kergem öelda, kui teha aga sa oled selleks võimeline.


Kommentaare ei ole