{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : esmaspäev, 27. detsember

Foto : unsplash / Jez Timms   Jäär Armastus. Hoolim...

Foto : unsplash / Jez Timms

 

Jäär

Armastus. Hoolimata kõikidest su pingutustest, on su suhtes liiga palju segadust ja arusaamatusi, katsuge asjad sirgeks rääkida. Töö. Sulle ei meeldi igapäevane rutiin, sa tahad väljakutseid ja võimalust tegutseda. Tervis. Sa võid tunda praegu, et energiat on vähem. Raha. Hoolitse paremini oma rahaasjade eest, kirjuta kõik väljaminekud üles.

Väike nõuanne: õnn tuleb lainetena


Sõnn

Armastus. Kasuta rohkem oma suurt kujutlusvõimet ära. Töö. Võttes arvesse praegust planeetide seisu, pead sa topelt pingutama ja mitte võtma oma peale kohustusi, mida sa täita ei suuda. Tervis. Katsu vähemalt praegugi tervislikumalt toituda ja varusta oma organismi vajalike vitamiinide ning mineraalidega. Raha. Ära laena raha praegu, see pole kõige parem aeg. 

Väike nõuanne: õnn koputab täna su uksele


Kaksikud

Armastus. Ära mängi tulega! Töö. Katsu lõplikult ära lahendada need probleemid, mis tekitavad paksu pahandust töö juures. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest. Raha. Ole ettevaatlikum ja ära kuluta mõtlematult.

Väike nõuanne: õnn on valik


Vähk

Armastus. Peale eelmist, suhteliselt rahulikku nädalat, tekivad mõned probleemid sinu ja su kallima vahele. Töö. Sa pead täna tõenäoliselt seletust andma kõrgemalseisvatele isikutele. Raha. Mõned materiaalsed probleemid võivad tekkida.

Väike nõuanne: pane prioriteedid paika

 


Lõvi

Armastus. Su elus on olnud paremaid päevi. Praegusel hetkel on sul tuju halb ja sa ei taha armastuse peale mõteldagi. Töö. Võitle oma õiguste eest. Tervis. Võib juhtuda, et sa ei ole kõige paremas vormis hetkel. Raha. Katsu olla edaspidi kokkuhoidlikum.

Väike nõuanne: ära kadesta teisi, tee ise ja paremini


Neitsi

Armastus. Ära loobi täna suuri sõnu ja ära tee otsuseid, mida sa võid hiljem kahetseda. Töö. Ära muutu nii autoritaarseks. Tervis. Sa oled praegu heas vormis, vaata, et sa ennast ära ei kurna. Raha. Hetkel on sul väga head väljavaated. 

Väike nõuanne: ära ole kõiges nii kindel


Kaalud

Armastus. Su suhe ei ole praegu kõige parem, te peaksite rohkem aega koos veetma. Töö. Sind on ees ootamas täiesti rahulik päev ilma suuremate üllatusteta. Tervis. Kui sa hakkaksid tervislikumalt toituma, kaoksid paljud su terviseprobleemid. Raha. Su rahaasjad ei ole kõige paremas korras. 

Väike nõuanne: ära ürita iga hinna eest muljet avaldada


Skorpion

Armastus. Räägi sellest, mis sul südamel on, võib-olla leiate te koos lahenduse. Töö. Mõned muutused on sind ees ootamas. Tervis. Ära kurna oma organismi ära, sa ei ole rauast. Raha. Ära loobi raha aknast välja. 

Väike nõuanne: ära ärritu pisiasjade pärast

 


Ambur

Armastus. Sa ei taha enam pettuda inimestes. Töö. Varu kannatlikkust, sest asjad ei lähe sinu ootuste kohaselt. Tervis. Katsu tervislikumalt toituda ja rohkem liikuda. Raha. Mõned suuremat sorti väljaminekud võivad tekkida.

Väike nõuanne: pane oma eesmärgid kirja


Kaljukits

Armastus. Sa peaksid olema praegusel hetkel üsna rahul oma eluga. Töö. Sa imetled paari oma töökaaslast ja nende oskusi. Tervis. Täna ei tohiks terviseprobleemid sulle muret valmistada. Raha. Sa oled liiga palju hakanud kulutama.

Väike nõuanne: unista suuremalt ja näe kaugemale


Veevalaja

Armastus. Ära räägi täna delikaatsetest teemadest, mis võivad tüli tekitada. Töö. Tavaline ja rahulik tööpäev on sind ees ootamas. Tervis. Muuda oma eluviise paremaks, su tervis tänab sind selle eest. Raha. Ole mõistlikum. 

Väike nõuanne: ära lase teistel enda eest otsustada


Kalad

Armastus. Lase oma kallimal mossitada, kui tal pole midagi paremat teha. Töö. Planeetide seis on täna üsna neutraalne ja seega ei tohiks mingeid probleeme ette tulla töö juures. tervis. Piira rasvase ja magusa tarbimist. Raha. Ära lase oma headust halvasti ära kasutada. 

Väike nõuanne: kõik muutub võimalikuks, kui sa hakkad rohkem iseendasse uskuma

Kommentaare ei ole