{ads}

HIDE

Viimased

latest

5 asja, mida idamaa targad soovitavad jätta enda teada

  Idamaa tarkade õpetused ja tarkussõnad on levinud üle kogu maailma, tegemist on ajatu ja muutumatu tarkusega, mis isegi meie tänapä...

 


Idamaa tarkade õpetused ja tarkussõnad on levinud üle kogu maailma, tegemist on ajatu ja muutumatu tarkusega, mis isegi meie tänapäeval aitab elada õnnelikumalt ja rahulikumalt. Nende õpetuste seas leidub ka 5 asja, millest on parem mitte rääkida.

Inimestele meeldib suhelda, jagada häid uudiseid ja samuti rääkida ka oma muredest ja probleemidest. Lootuse ja usuga, et keegi võib aidata lahendust ja väljapääsu leida. Ja tugevdada seeläbi sidemeid enda ja teiste inimeste vahel.

Ent on olemas asju, millest oleks targem mitte rääkida.

1. Ära räägi kõikidest oma tulevikuplaanidest

On täitsa arusaadav, et heade uudiste puhul tekib suur soov neist rääkida oma lähedastega ehkki need inimesed alati ei mõista meie soovide tagamaid. Lahkhelid ja eriarvamused võivad alguse saada sealt, kust me seda kõige vähem oodata oskame, võttes meilt julguse ja lõhkudes loodud unistusi.

Hoia mõned oma unistused iseendale. Ja alles siis, kui sa oled suutnud nad ellu viia, räägi neist ka oma lähedastele.


2. Ole uhke enda ja oma saavutuste üle

Tõeliselt tublid ja imetlusväärsed inimesed ei uhkusta oma tegudega ega tõsta oma isikut esile, sest nende teod räägivad nende endi eest. Ole uhke selle üle, kes sa oled aga ära räägi teistele sellest.

3. Ära räägi oma heategudest

Oma heategudest teistele rääkimine teeb teisi umbusklikuks sinu vastu. Hoia ainult enda teada oma heateod. Tee head headuse pärast, mitte selleks, et teiste kiitust ära teenida. Katsu oma ego kontrolli all hoida.



4. Ära räägi sellest, mida sa teistest arvad

Mõnikord tabame me end mõtlemast teistest halvasti ja kritiseerime teiste valikuid ja eluviisi. Isegi, kui see on väga loomulik, sest mitte keegi pole täiuslik, on tuntud tõde siiski see, et see, kuidas me teistest räägime, räägib palju meist endist. Sellest lähtuvalt katsu muuta halvad mõtted headeks ja mitte rääkida kuulujutte üle maailma.

5. Ära räägi alati oma isiklikest probleemidest

On inimesi, kes räägivad kõigile oma probleemidest, kirjutades isegi pikki postitusi sotsiaalmeedia seinale tuues välja kõik oma õnnetused ja probleemid. Loomulikult peame me vabastama end sellest, mis meie südamele haiget teeb aga tähtis on õppida ka ennast säästma, hoidma oma au ja head nime alal ning inspireerima teisi. Jaga oma isiklikke probleeme ainult nende inimstega, kes võivad sind aidata ja oskavad leida head lahendust sinu probleemidele. Ära räägi oma muredest inimestele, kes võivad seda kurjasti ära kasutada.


Kommentaare ei ole