{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millised 3 tähemärki saavad rikkaks?

  Foto : unsplash / Warren Wong Kes ei unista sellest, et ra...

 

Foto : unsplash / Warren Wong

Kes ei unista sellest, et raha oleks nii palju, et saaks muretult ära elada? Aga kas sa usud, et planeetide seisul võib olla seos meie majandusliku olukorraga? 

Astroloogia on võimeline andma igasugust infot kõige kohta, mis puudutab armastust, karjääri ja tulevikku. Aga kuidas jääb pangaarvega? Tegelikult on see üsna põnev. Ja tekib küsimus, kas tõesti mõnedel tähemärkidel on eelsoodumus selleks, et rikkaks saada. 

Isegi, kui väga raske on kindlaks määrata jõukust toetudes üksnes sodiaagimärgile, siis kindlasti on olemas mingid märgid, mis viitavad sellele, et see või teine inimene võib saada rikkaks. Näiteks tuleks vaadata tähemärkide elementi, mis on väga hea näitaja. Maamärkide energia võrdub rahaga nii füüsilises, kui materiaalses maailmas. Seega üldjoontes kõikidel maamärkidel peaksid olema kõik šansid selleks, et rikkaks saada.

 


 

Mõned astroloogilised märgid teenivad paremat palka

Lisaks elemendile, tuleks vaadata ka valitsevat planeeti. Veenus on planeet, mis juhib raha, väärtusi ja luksust. Jupiter on õnne toob planeet, seega, kui Jupiter on sünnikaardil raha sektoris, toob see kindlasti kaasa edu, rikkust ja palju rahalist õnne.

Loomulikult on tegelikult vaja selleks, et rikkaks saada, palju rohkem, kui sündida ühel või teisel kuupäeval. Aga, kui sa oled sündinud ühes või teises tähtkujus, siis on sul rohkem võimalusi, et jõukaks saada ja teenida suuremat palka, kui teised.

 

Sõnn

Ilus elu on tehtud selle jaoks, et Sõnn saaks seda nautida. Talle meeldib kõik, mis on ilus ning samal ajal teab ta, kuidas tööd teha. Ta näeb tõesti palju vaeva selleks, et hästi teenida. Talle meeldib muuta oma elu mugavaks, töö juures paistab ta silma usaldusväärsuse poolest. Ta on inimene, kes võtab mõtlemiseks aega ega tegutse tormakalt. 

Kuna teda valitseb Veenus ise, siis meeldib talle luksuslik elu ja ta ei lepi millegi muuga. 

 

 

Neitsi

Neitsi on üks sodiaagi töökamatest ja pragmaatilisematest märkidest,   pole siis ka imeks panna, et suure tõenäosusega saab ta väga rikkaks. 

Neitsi on maamärk, kes pöörab palju tähelepanu pisiasjadele. Ta leiab kiiresti üles kõik head võimalused, mis aitavad tal rohkem raha teenida. Ta on ka perfektsionist ja tahab alati olla parem ja anda endast parimat. Selle tõttu jõuab ta tavaliselt elus kaugele. 


Kaljukits

Kaljukits ei hooli nii väga rikkusest ega luksuslikust elust, ta lihtsalt armastab tööd, mida ta teeb ja ta teeb seda hingega. Ja sellepärast tema eetevõtmisi saadabki edu ning ta teeb üsna lühikese ajaga karjääri. Raha tuleb iseenesest tema juurde. Kaljukitse valitsev planeet on Saturn, mis on kõige autoritaarsem ja rangem planeetide seast. Selle planeedi mõjul tunneb Kaljukits seoses rahaga suuremat vastutustunnet, kui keegi teine ega kipu raiskama seda, mis tal on. Ta hindab rohkem kvaliteeti, kui kvantiteeti.

 

 © 2021 Sisu kopeerimine keelatud!


Kommentaare ei ole