{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kas sa tead, mis kell sa tunned ennast kõige paremini? Meie teame seda ja võime seda sulle lausa minutipealt öelda!

Foto : unsplash / Brooke Cagle   2013. ja 2015. aastal...

Foto : unsplash / Brooke Cagle

 

2013. ja 2015. aastal viidi läbi uuringutööd määramaks kindlaks, millistel nädalapäevadel ja mis kellaajal on inimesed kõige õnnelikumad. 


Millisel nädalapäeval on inimesed kõige õnnelikumad? 

2013. aastal viis Ameerika kommunikatsiooniagentuur läbi uuringu, et välja selgitada, millisel nädalapäeval on naised kõige õnnelikumad ja mis aitaks omakorda teada saada, milline päev oleks kõige parem ilutoodete reklaamimiseks. 

Selle uuringu järgi selgus, et kõige õnnetumalt tunnevad naised end esmaspäeviti, sest nad leiavad, et sellel päeval ei ole nad kõige paremas vormis. Seda võib lahti seletada sellega, et kõik nädalavahetusel tehtud liialdused kajastuvad esmaspäeval kaalu peal. Seda kinnitab ka 2014. aastal läbi viidud uuring, mille tulemused avaldati väljaande The European Journal of Obesity veergudel. Samal ajal neljapäeviti tunnevad naised end kõige enesekindlatena ja jälle suurel määral tänu sellele, kui nad on esmaspäevast alates korralikult jälginud oma toitumist.

 


Millisel kellaajal on inimesed kõige õnnelikumad? 

See uurimistöö viidi läbi 2015. aastal ning tulemustena selgus, et inimesed on kõige õnnelikumad täpselt kell 14:35. See võib paljudele tulla üllatusena, võttes arvesse, et peale lõunasööki tunnevad inimesed tavaliselt rammestust. 

Kõige õnnetumana tunnevad inimesed end aga esmaspäeviti kell 11:17. See on ka loogiline, võttes arvesse, et enne lõunat tekib väike energialangus ja eriti veel siis, kui on teada, et terve pikk töönädal on ees ootamas. 

Selleks, et sellest üle saada, hakka esmaspäeval koha tervislikult sööma ja trenni tegema, sest spordi tegemine aitab mõelda positiivselt ning parandada enesetunnet.

Kommentaare ei ole