{ads}

HIDE

Viimased

latest

Veevalaja detsembrikuu horoskoop

 Veevalajad võivad tunda suuremat väsimust ja kerget masendust sellel kuul ning unistavad puhkusest, mille nad usuvad, et on igati är...

 Veevalajad võivad tunda suuremat väsimust ja kerget masendust sellel kuul ning unistavad puhkusest, mille nad usuvad, et on igati ära teeninud. Mis puutub armastusse, siis ootavad teda ees väga ilusad hetked. 

Foto : unsplash / Aaron Burden


Armastus

Kui sa oled vallaline, siis detsembrikuu toob sulle lausa kandikul armastuse kätte. Sind on ees ootamas väga ilusad ja meeldejäävad hetked ühe inimesega, kellega elu sind täiesti ootamatult kokku viib. Planeedid ennustavad, et seda hetke ei unusta sa kunagi, see jääb su mällu igaveseks ning muudab kogu su edaspidise elu. Kui sa aga oled juba kellegagi koos, siis muutub su suhe palju paremaks, kui kunagi varem ning aastalõpu pühade ajal kuuled sa midagi väga ilusat oma kallima suust. 


Tervis

Kuu esimesel poolel tunned sa suuremat väsimust. Hoolimata lähedastest, kes sinu eest hoolt kannavad, tunned sa masendust ja ei hooli isegi spordiga tegelemisest. Kuu teisel poolel aga muutub su enesetunne paremaks ja sa võtad end taas käsile. Tõenäoliselt leiab see muutus aset tänu lähenevatele pühadele ja sellepärast, et sa tahad tõesti end paremini tunda. Parem oleks, kui sa võtaksid vähemalt paar päeva puhkust.

 

 


Töö ja raha

Sul on suur motivatsioonipuudus. Sinu õnneks või õnnetuseks nõuab su töö detsembris kogu su tähelepanu ja analüüsivõimet. Hoolimata kõigest saad sa kõik tehtud ning suudad oma kohustused täita nii nagu vaja. Kui sa aga oled tööotsingutel, siis võid sa leida uusi võimalusi. Mis puutub rahaasjadesse, siis pead sa olema sellel kuul natuke kokkuhoidvam.


Pere ja sõbrad

Kas on olemas üldse Veevalajat, kellel ei ole sõpru? Ilmselt mitte. Sellest hoolimata jäävad vähemalt sellel detsembrikuul sõbrad tahaplaanile, sest sa eelistad veeta oma aega pere ja lähedastega. Su lähedased ja perering on see, mis sind inspireerivad ning kust sa leiad hingerahu tagasi. Nende kõrval tunned sa end turvaliselt ja hästi.

Kommentaare ei ole