{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kalade detsembrikuu horoskoop

Foto : unsplash / Simon Z  Detsembrikuu tuleb sinu jaoks nii ja n...

Foto : unsplash / Simon Z
 Detsembrikuu tuleb sinu jaoks nii ja naa. Kuu esimesel poolel toovad planeedid sulle head energiat ja sa oled rõõmus ning valmis mägesid liigutama. Kuu teisel poolel oled sa aga melanhoolne ja nostalgiline. Õnneks aastavahetuseks oled sa taas heas tujus ja kõik läheb hästi. 


Armastus

Mis puutub armastust sinu elus, siis detsembrikuus sarnaneb see sinu meeleseisundile. Seega kuu alguses võid sa olla hooliv ja tähelepanelik oma kaaslase vastu, seejärel kuu teisel poolel ärrituda mitte millegi pärast ja muutuda agressiivseks. Õnneks ei huvita sinu meeleseisund väga sinu kallimat ja ta ei lase ennast sellel suurt häirida. Kuu lõpus võtad sa ennast siiski käsile ja aasta lõpp tuleb ilus ja meeleolukas. Kui sa aga oled üksi, siis pead sa leppima sellega vähemalt praegusel perioodil. Sest armastus ei tule su ellu enne uue aasta algust. 


Tervis

Ka tervis on sul sellel kuul nii ja naa. Kuu alguses oled sa energiat täis ja heas tujus, seejärel tunned suuremat väsimust peal ja oled närvilisem. Aga su tervis ei kannata selle all, kui sa just ise ennast ohtu ei pane ja hoiad end soojas. Arsti juurde sul niipea asja ei ole. Kuu lõpp tuleb eriti hea, suur naeratus huulil, lähed sa uuele aastale lootusrikkalt vastu. Ära hea ja paremaga liiale mine ainult.

 

 


Töö ja raha

Töö juures saadab sind väga hea edu. Suhted töökaaslastega on väga head ja sinu oskusi hinnatakse vääriliselt. Sa võtad selle aasta kokku ja peaksid olema oma tulemustega rahulolevam, kui keskmine inimene. Detsembri keskpaigas tunned sa aga suuremat väsimust ja ei suuda puhkust ja vabu päevi ära oodata. Kui sa oled töö otsingutel, siis suudad sa töövestlustel nii veenvalt rääkida, et ilmselt ei jää sa enam kaua töötuks. Mis puutub rahasse, siis raskusi sul ette tulla ei tohiks sellel perioodil.


Pere ja sõbrad

Mõte veeta pühad sõprade või lähedastega ei rõõmustagi sind nii palju. Jõulud ja vana-aasta õhtu ei tekitagi sinus elevust. Lähedased aga teavad, kuidas su tuju parandada ning suudavad sind ümber veenda. Sa leiad, et sul on nendega vedanud. Kui sa oled lapsevanem, võib sul pingeid ette tulla suhetes lastega. Eriti juhul, kui sul on teismelisi kodus. Aastalõpu pühad lepitavad aga ka kõige suuremad vaenlased ära.

Kommentaare ei ole