{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukitse detsembrikuu horoskoop

  Foto : unsplash / Sweta Meininger Ilmselt ei lõpeta sa sed...

 

Foto : unsplash / Sweta Meininger

Ilmselt ei lõpeta sa seda aastat pasunakoori saatel. Mõned suhteprobleemid võivad tekkida ja töö juures jääb motivatsioonist puudu. Armastust on aga rohkem kui vaja. Muus osas aga valmistud sa juba eesolevateks pühadeks. 


Armastus

Kas eelolevad pühad mõjuvad lausa sinu libiidole? Meie arvame, et see nii on, sest sa oled praegusel perioodil lausa püsimatu. Veenus sinu märgis teeb muidugi kõik, et see nii oleks ja et sa sellel kuul igavust ei peaks tundma. Oled sa siis vallaline või kellegagi koos, intiimsed hetked muutuvad väga tähtsaks detsembris. Kui kõikidele paaridele tuleb see ainult kasuks, siis vallaliste puhul võib juhtuda, et nad ei oska näha oma ninaotsast kaugemale.


Tervis

Selle detsembrikuu jooksul oled sa hea tervise juures. Sa tunned ennast hästi ja oled valmis suurteks tegudeks, vähemalt eraelus. Ja võib juhtuda, et sul tekib soov avastada uusi tegevusvälju, uusi huvialasid. Selline tormakus aga ei pruugi meeldida kõigile sinu lähedastele ja nad võivad hakata muret tundma sinu vaimse tervise pärast. Mõned neist võivad mõtelda, et sa kannatad mingi häire all, mis sunnib sind kogu aeg ringi jooksma. Sul ei ole vaja aga muretseda, sest tegemist on mööduva nähtusega ja ütleme nii, et aasta lõpu jaoks on see üsna kohane.

 

 


Töö ja raha

Detsembrikuu ei tule just kõige parem tööasjades. Sul ei avane võimalust silma paista ja sul puudub sõna otseses mõttes motivatsioon. Sa lähed hommikul tööle ja hakkad kohe ootama päeva lõppu. Sind vaevab igavus. Sa ei jõua pühade perioodi ära oodata ja sa leiad, et nädalavahetused on liiga lühikesed. Kui sa oled töökoha otsingutel, siis tõenäoliselt tekib sul tahtmine alla anda. Katsu siiski jääda kannatlikuks ja oota jaanuarikuu ära. Siis tekib sul rohkem häid võimalusi. Mis puutub rahaasjadesse, siis ole ettevaatlikum. Su rahaline seis ei ole just halb aga kui sa ette ei vaata, siis ootavad sind ees halvad uudised.


Pere ja sõbrad

Kui detsembrikuus leiad sa, et tööpäevad on pikad ja igavad, siis eraelus on hoopis teised lood. Sa kohtud sõpradega ja tahad nautida elu. Samuti veedad sa palju aega pere ringis ja lähedastega. Sa hoolitsed nende eest rohkem ja ei hoia kokku. Isegi, kui su rahaline seis praegu ei luba suuri kulutusi. Aga sa leiad, et elu on niigi lühike.

Kommentaare ei ole