{ads}

HIDE

Viimased

latest

Amburi detsembrikuu horoskoop

Foto : unsplash /Jeffrey Wegrzyn   Detsembrikuus avaneb sul ...

Foto : unsplash /Jeffrey Wegrzyn
 

Detsembrikuus avaneb sul võimalus rõõmust hõisata, sest töö juures ootab sind ees üks väga hea uudis. Su unistused täituvad ning aasta lõpp tuleb imeilus. Isegi, kui armastuses ei lähe kõik alati nii nagu sa tahaksid, siis on sul tuju hea ja sa unistad edasi. 


Armastus

Kas armastuse koha pealt valitseb su elus tõesti tühjus ja vaikus? Kuidas ka ei ole, planeedid ennustavad ette mitmeid lahutusi. Tegemist on küll lahku minemistega, mis võivad aga olla kasulikud, sest juhivad sind elus õigele teele ja näitavad suunda, tuues kaasa lootust, usku ja uusi väljavaateid. Need paarid, kes kokku jäävad, otsustavad muuta aga oma suhet paremaks ja tugevamaks ning vaadata edaspidi samas suunas. Ka vallaliste jaoks on muutusi oodata. Üks ilus kohtumine peaks küll leidma hiljem aset aga praegune periood on soodne selleks, et tegeleda iseendaga ja viia läbi mõningaid muutusi.


Tervis

Ilmselt unustab enamik inimesi detsembris pöörata tähelepanu oma söömisele ja nii on ka sinuga. Dieedipidamisest ei tule midagi välja ja väikesed terviseprobleemid võivad tekkida aga ei midagi tõsist. 

 

 


Töö ja raha

Väga hea kuu on sind seekord ees ootamas. Edu saadab sind igal sammul. Oled sa siis uute võimaluste otsingutel või igatsed ametikõrgenduse järgi, kõik su soovid peaksid täituma sellel kuul. Sa ei pea ootama aastavahetust selleks, et klaase kokku lüüa. Vaata ainult, et võim sulle pähe ei löö ja katsu jääda mõistlikuks. Ka neil, kes on töökoha otsingutel, tuleb ette palju häid võimalusi, mis aitavad ellu viia ka nende ambitsioonikamaid eesmärke. Rahaasjades võid sa endale midagi lubada ja hakata suuremaid plaane tegema. Kõik läheb üldjoontes hästi.


Pere ja sõbrad

Uusi tuttavaid saad sa sellel kuul juurde. Planeedid ennustavad, et su tutvusringkond suureneb. Ja nendel inimestel on tõenäoliselt suur roll sinu elus tulevikus. Ilmselt saavad neist just sellised sõbrad, kelle seltsis sa tahad veeta kõige suurema osa oma vabast ajast. Võib ka juhtuda, et ühel neist on suur osa sinu tööalase edu juures. Seda aga näitavad järgnevad kuud. Mis puutub pereellu, siis ei ole midagi halba (ega ka mitte midagi väga head) juhtumas sellel kuul. Pühad mööduvad rahulikult.

Kommentaare ei ole