{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpioni detsembrikuu horoskoop

Foto : unsplash / Alex Padurariu    Nii nagu eelmistel kuude...

Foto : unsplash / Alex Padurariu

 

 Nii nagu eelmistel kuudel, tuleb ka see kuu sinu jaoks pilvitu ja päikesepaisteline. Kõik läheb hästi. Nii tööasjades, armastuses, kui rahaasjades peaksid sa saama väga häid uudiseid detsembrikuus. Aasta lõpp tuleb meeldejääv.


Armastus

Võib öelda, et detsembrikuus tunned sa, et oled armunud. Su suhe pakub sulle rahulolu, sa imetled mingil määral oma elukaaslast ja leiad, et sa oled õnnelik. Tänu sellele hoolitsed sa aga veelgi rohkem oma kallima eest. Te olete sellel kuul õnnelikud. Vallaliste jaoks on see periood samuti soodne ja toob nende ellu mitmeid uusi kohtumisi. Ja tõenäoliselt leiab aset ka kohtumine selle õige inimesega.


Tervis

Tervis peaks sul terve kuu vältel olema väga hea. Mitte ükski terviseprobleem ei tohiks sind ähvardada. Katsu ainult ise rohkem puhata, isegi, kui oma töö tõttu ei avane sul selleks palju võimalusi. Ja samuti katsu võtta puhkust enne uue aasta algust. Vastasel korral võid sa oma tervise ära kurnata.

 

 


Töö ja raha

Töö, töö ja töö... Detsembris ei oota sa rahulikult pühade perioodi ja rassid tööd teha topelt koormusega. Sa ei rahuldu sellega, et viid oma eesmärgid ja plaanid ellu, sa asud juba järgmise aasta töökohustuste kallale. Sama innukalt tegutsevad ka need, kes on töö otsingul. Isegi, kui hea õnn peaks neile naeratama alles järgmisel aastal, siis avaneb neil võimalus juba midagi selle jaoks ära teha. Rahaasjades peaks kõik hästi minema.


Pere ja sõbrad

Pühad ei ole enam kaugel ja seekord valmistud sa selleks perioodiks nii hästi, kui võimalik. Sa tahad, et need pühad oleksid ilusad ja meeldejäävad. Sa veedad terveid nädalavahetusi kingitusi ostes ja unistades eelolevatest pühadest. Seega ei ole sõbrad praegusel perioodil sinu elus prioriteediks.

Kommentaare ei ole