{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalude detsembrikuu horoskoop

 Detsembrikuus pead sa rohkem pingutama oma töö pärast. Armastuses tuleb ette nii häid, kui halbu päevi. Tervis on sul hea kolmel esime...

 Detsembrikuus pead sa rohkem pingutama oma töö pärast. Armastuses tuleb ette nii häid, kui halbu päevi. Tervis on sul hea kolmel esimesel nädalal. 

Foto / unsplash : Brigitte Tohm


Armastus

Kui sa jagad oma elu koos kellegagi, siis tuleb detsember sinu jaoks suhteliselt rahulik. Jah, sa said aru, mingeid kirehooge sellel kuul ette tulla ei tohiks. Aga see tähendab samuti, et ühtegi tüli ka ei tohiks tekkida teie vahel. Midagi pole teha, mõni kuu lihtsalt on selline, täiesti rahulik iga külje pealt. Ka vallaliste jaoks on kõik vaikne ja muutusteta. See võib neil ainult tuju ära võtta pühade perioodiks. 


Tervis

Tervise koha pealt on sind ees ootamas väga hea kuu. Lausa ideaalne või vähemalt sinnapoole. Sest alates 21. detsembrist hakkavad planeedid liikuma ja asjad võtavad teise suuna. Ja tekivad esimesed raskused. Võiks lausa öelda, et see on seotud otseselt pühadega. Tõenäoliselt sööd sa sellel perioodil liiga palju ja see võib su tervisele halvasti mõjuda. Ole siis ettevaatlikum, kui sa ei taha endale probleeme kaela saada. Ja piira alkoholi tarbimist. Vähemalt on sind hoiatatud ette!

 

 


Töö ja raha

Hoolimata aastalõpu pühadest, mis ei ole enam kaugel, ei ole sul vaja tööpuuduse üle kurta ja sa suudad keskenduda oma tööle. See aga ei meeldi mõnedele sinu kolleegidele, kelle mõtted on juba tööst eemal pidustuste peal ja kes tulevad vastumeelselt tööle. Detsember tuleb sündmusterohke ja võib tuua kaasa mõningaid konflikte. Neile aga, kes tööd otsivad, avanevad head võimalused. Töölepingule kirjutad sa aga alla järgmise aasta alguses. Üldiselt peaksid su rahaasjad olema heas korras praegusel perioodil.


Pere ja sõbrad

Detsembris käid sa palju väljas ja leiad, et õhus on pühade meeleolu. Palju lõbustusi ongi sind ees ootamas. Samas ei viitsi sa tegeleda pühade ettevalmistusega ja võib juhtuda, et seda heidetakse sulle ette pereringis. Loomulikult on probleem tõsisem, kui sul on peres lapsi. Ilmselt öeldakse sulle, et sa oled liiga suur egoist ega mõtle teiste peale. Katsu natukenegi pingutada, et seda olukorda vältida.

Kommentaare ei ole