{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähi nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / Katherine McCormack Armastus P...

 

Foto : unsplash / Katherine McCormack

Armastus

Paaridele :  Hoidu sellel nädalal igasugustest lahkhelisest ja arvete klaarimisest kallimaga, sest õhk on elektrit täis ja võib kaasa tuua suuremat sorti plahvatuse. Kui vaja, siis võta oma seitse asja ja mine mõneks ajaks mujale. Hoidu kõikidest solvangutest ja ära loobi süüdistusi. Oota, kuni õhkkond paraneb ja te saate taas omavahel normaalselt rääkida.

Vallalised :  Silmapiiril on näha muutusi sinu armuelus. Aga sulle ei meeldi olla teadmatuses ja kõik, mis on tundmatu, kohutab sind. Aga kullake, sul ei ole vähimatki põhjust muretsemiseks, sest kõik muutused tulevad sulle ainult kasuks.

 

Töö

Praegune periood on väga hea ja tõenäoliselt kohtud sa sellel nädalal inimestega, kellest sulle suurt kasu töö juures võib tulla. Hea õnn on sinuga ühel või teisel moel.

 

 

 

Tervis

Marss ise aitab sind ja kindel on see, et väsimuse üle sul kurta ei ole vaja. Sul jääb isegi energiat üle ja sa pead ainult vaatama, kuidas seda kõige targemalt kulutada. Katsu näiteks tegeleda spordiga.

 

Raha

Jupiter ise mõjutab sellel nädalal su rahaasju. Hoidu siiski suurematest kulutustest. Kusjuures, just rahaprobleemide tõttu võivad saada alguse suured tülid elukaaslasega. 

 

 © 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole