{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikute nädalahoroskoop

Foto : u...

Foto : unsplash / Ehud Neuhaus

 

 Armastus

Paaridele :  Mitmed planeedid võivad põhjustada lahkhelide ja erimeelsuste tekkimist sinu ja su kallima vahel. Selle tõttu võid sa sellel nädalal käituda eriti autoritaarselt ja võimukalt, võtmata kuulda oma kaaslase palveid ning etteheiteid. Sina oled see, kelle jalas on püksid ja sa ei jäta teistele sõnaõigust. Katsu hoida oma keelt rohkem hammaste taha ja kui sul keel väga sügelema hakkab, siis vaata peeglisse.

Vallalised :  Sinu armuelus ei lähe asjad just kõige paremini praegusel hetkel, sest Pluuto toob kaasa suurt segadust sinu ellu. Ja selle tõttu võid sa elada illusioonides ning sattuda valede inimeste otsa. 

 

Töö

Kaitse tulisemalt oma ideesid ning arvamust, sul on selleks täielik õigus. Ära lase teistel oma varvastel tallata. Pluuto ise toetab sind su ettevõtmistes ja annab sulle hea veenmisoskuse, sa ei jää kaotajaks.

 

 

 

Tervis

Sul ei ole vaja muretseda oma tervise pärast, sest Marss ise annab sulle tiivad. Vähemalt saadab ta sulle vajalikku energiat ja hoolitseb selle eest, et ükski haigus sind kimbutama ei pääseks. Ja nii tugeva kaitse all ei saa midagi halba sinuga juhtuda. Tõenäoliselt tunned sa end nii hästi, et võid minna mägesid vallutama. Liikumine teeb sulle sellel nädalal palju head, vastasel korral võid sa muutuda liiga närviliseks.

 

Raha

Sellel nädalal võiksid sa tõsisemalt oma rahaasjadega tegeleda. Kui sa ette ei vaata, võivad asjad halva pöörde võtta. Seega, hoidu suurematest kulutustest sellel nädalal. 


© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

 

Kommentaare ei ole