{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi nädalahoroskoop

  ...

 

Foto : unsplash / Cecile Vedemil

Armastus

Paaridele : Ära mõista leia ainult vigu oma kaaslase juurest. Isegi, kui ta käitumine sulle ei meeldi ja ei ole sulle vastuvõetav, katsu olla arusaavam ja jääda mõistlikuks. Ole tema vastu hea, sest ta on ju kõigest inimene nagu me kõik oma heade ja halbade külgedega. Ainult nii võid sa leida võimaluse lahendada oma probleemid temaga.

Vallalised : Tere, suur armastus! Tõenäoliselt just sellel nädalal kohtudki sa oma suure armastusega ja kohe, kui see on aset leidnud, oled sa valmis purjed heiskama ja abieluranda sõudma. Oleks siiski palju targem ja mõistlikum, kui sa natuke ootaksid selle kiire sammuga, sest ega su teinepool ju eest ära ei jookse. Lase asjadel omasoodu minna ja ära tee meeletusi.

 

Töö

Suhted mõnede töökaaslastega ei ole just kõige paremad ja jätavad isegi soovida. Palju rivaalitsemist võib tekkida, sa võid tunda suurt soovi kättemaksu järele aga isegi, kui sul on selleks õigus, ära tee seda. Targem annab järele ja kõiki sinu tegemisi võidakse valesti tõlgendada.

 

 

Tervis

Tänu Merkuurile on su elus kätte jõudmas palju parem. Tervisprobleemid hakkavad tasapisi kaduma, sa leiad tagasi energia ning elujõu ja suudad korda saata suuri asju. Hoolimata sellest ära unusta oma tervise eest ka edaspidi hoolitseda, puhka palju ning söö tervislikult. Ja ümbritse end heade sõpradega.

 

Raha

Sellel nädalal tekib sul mitu väga head võimalust, mis aitavad sul oma majanduslikku olukorda märkimisväärselt parandada. Sa võid sooritada väga kasulikke tehinguid ja leida võimalusi, kuidas oma sissetulekuid suurendada. 

Kommentaare ei ole