{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neitsi nädalahoroskoop

  ...

 

Foto : unsplash / Alex Geerts

Armastus

Paaridele : Sul on ühe raskem leppida sellise üksluisuse ja rutiinse eluga ja sa mõtled, kas see oligi see, millest sa unistasid. Sa katsud oma kaaslasega sellest rääkida, räägid talle oma soovidest ja igatsustest aga tema elus ilmselt ei ole kohta muul, kui teleka vaatamisel ja söömisel. Aga ära anna alla, sellel nädalal võib ta sind kuulda võtta ja üllatada!

Vallalised :  Sa ei lepi enam keskpäraste tunnetega, sa ei lepi enam ootuste ja igatsustega. Sa tahad päris armastust, inimest, kes on sinu nimel kõigeks valmis, Kes läheb läbi tule ja vee selleks, et sind õnnelikuks teha. Selle haruldase pärli otsa sa satudki sellel nädalal toidupoe järjekorras. Hoia silmad lahti ja ära lase tal minema minna.


Töö

Jupiteri aspekt on väga soodne ja seega peaksid kõik su ettevõtmised ja algatused õnnestuma. Hea edu saadab sind praegusel perioodil. Ja sa saad kuulda nädala esimesel poolel ühte kaua oodatud uudist.


 

Tervis

Marss ja Jupiter mõjutavad su tervist hetkel, seega oled sa järgmisel nädalal terve nagu purikas ja heas tujus. Aga katsu siiski hoida oma tervist ja ära mine mägesid vallutama. Marss võib sind muuta liiga enesekindlaks ja seega on tõenäosus kukkuda suurem. Mis puutub aga Jupiterisse, siis võib ta sind panna liiga palju sööma.


Raha

Suhte oma rahaasjadesse tõsisemalt. Katsu sisse seada eelarve ja pea sellest kinni. Nii väldid sa suuremaid probleeme kuu lõpus. Vähemalt ürita seda nõuannet järgida.


Kommentaare ei ole