{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalude nädalahoroskoop

Foto : u...

Foto : unsplash / Freestocks

 

 Armastus

Paaridele : Hoidu sellel nädalal kõikidest teemadest, mis võivad teid omavahel tülli ajada, sest seekord võivad asjad eriti tõsise pöörde võtta. Tee omalt poolt kõik, mis võimalik, et säilitada kodurahu ja hoia sellel nädalal lihtsalt keelt hammaste taga. 

Vallalised : Tõenäoliselt võtab üks inimene sinu minevikust sinuga ühendust. Kus oled nüüd sa, mis sinust on saanud? Ühine tee, mida mööda sai käidud, tolmuks on saanud, kas näha sind saan, kunagi veel? 

 

Töö

Planeet Saturn on sinu vastu sellel nädalal väga kiuslik. Selle tõttu ei suuda sa korralikult keskenduda  ja oled tavalisest hajameelsem. Sellel nädalal võid sa korda saata liiga palju eksimusi ja vigu. 

 

 

Tervis

Ainus planeet, mis praegu sinu tervise sektoris usinalt toimeta, on Päike. Päike on elujõu planeet. Ja selle tõttu võid sa olla täiesti rahulik, sest väsimuse üle sul kurta ei tule ja energiat on ka rohkem, kui vaja. Katsu seda energiat aga targalt kulutada ja ära mine näiteks terve öö tantsima.

 

Raha

Võta härjal sarvis ja tegele ruttu oma rahaprobleemidega enne, kui asi tõsisemaks muutub. Mida rohkem sa ootad, seda suuremaid probleeme see sulle kaasa toob. Ainult nii leiad sa lahendusi oma probleemidele.

 

Kommentaare ei ole