{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpioni nädalahoroskoop

  ...

 

Foto : unsplash / Alisa Anton

Armastus

Paaridele :  Neptuuni mõjutusel võib sul tekkida tunne nagu oleks sul rivaal tekkinud ja sinu kallimal salasuhe kellegagi. Kahtlemata on tegu täiesti õigustamata ja alusetu süüdistusega, sinult aga röövib see une ja südamerahu. Sa ei saa silmi öösel kinni ja mõtted oma peas kõige hirmsamaid mõtteid. Päeval aga nõuad sa oma kaaslaselt tõotust, et ta sind iialgi maha ei jäta. Aga nii tehes võid sa oma kallima päris ära hirmutama ja sinu suuremad eelaimdused ja kartused võivad täituda ning ta tormab meeleheites kellegi teise käte vahele. Seega ära näita talle vähemalt välja seda, mis su südames toimub.

Vallalised :  Sa nõuad suhtes kvaliteeti, mitte kvantiteeti. Sa oled tüdinenud nendest meilidest ja sõnumitest, sa tahad tegusid, sa tahad päris inimest, mitte inimese varju. 

 

Töö

Töö juures ei valitse hetkel just kõige parem õhkkond. Meeskonnatööst ei tule midagi välja. Kui sa sinna ise midagi parata ei saa ja kui sa midagi muuta ei saa, siis keskendu oma tööle ja tee nagu ei näeks ega kuuleks sa midagi. Nagu poleks teisi olemaski.

 

 

 

Tervis

Mitte ükski tõsine haigus sind ei ohusta, seega ära muretse ja maga rahulikult. Ja mis puutub energiasse, siis jääb sul seda isegi üle ja väsimuse üle sul kurta ei ole vaja. 

 

Raha

Planeedid soodustavad praegu kõiki suuremaid tehinguid. Kui sul on vaja oma raha investeerida või paigutada, siis on praegune periood selleks kõige õigem. 

Kommentaare ei ole