{ads}

HIDE

Viimased

latest

Amburi nädalahoroskoop

  ...

 

Foto : unsplash / Brigitte Tohm

Armastus

Paaridele : Võib juhtuda, et sa hakkad rohkem unistama ja su unistused viivad sind kaugele eemale päris elust. Sa võid näiteks unistada kelleski teisest.... Ära võta siiski oma unistusi tõe pähe ja ära unista teistsugusest elust. Su elu on selline nagu ta on ja sa pead sellega leppima. 

 Vallalised : Kuu ise mõjutab su elu hetkel ja seega peaks su päevades olema palju armastust. Võib juhtuda, et sa kohtud ühe väga tähtsa inimesega, kellega sul tekib kohe hea side. Aga ära kohe hakka tulevaste laste arvust rääkima.

 

Töö

Üks päris tõsine katsumus võib sind sellel nädalal ees oodata. Sa pead toime tulema ühe töökaaslasega, kes on sinu suhtes üsna vaenulikult häälestatud. Aga ära unusta, et Marss toetab sind ja sa tuled sellest olukorrast võitjana välja.

 

 

Tervis

Sellel nädalal peaksid sa olema hea tervise juures. Ära unusta, et liikumine on ilu ja tervise pant. Ning muidugi tervislik ja tasakaalukas toitumine. See aitab sul ka stressi maandada. Ja spordiga tegelemine parandab vereringet ning loob korra mõtetes. 

 

Raha

Katsu paremini oma rahaasju organiseerida. Kui sa ei piira oma kulutusi, võib see sulle probleeme kaasa tuua ja palju varem, kui sa seda arvatagi võiksid. 

Kommentaare ei ole