{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähi horoskoop

Foto : u...

Foto : unsplash / Aaron Burden

 

 Armastus

Paaridele : sellel nädalal võib su paarisuhtes ette tulla muutusi ja isegi probleeme. Praegune periood ei ole tõenäoliselt nii rahulik nagu sa seda sooviksid, väikest asjast võivad tekkida suured tülid ja sul võib olla tunne, et iga sinu sõna tõlgendatakse valesti. Ära heida meelt, see kõik on õnneks mööduv ja süüdi on selles planeetide seis, mis pole praegu just kõige parem. Oota paar päeva ja asjad laabuvad ise. Seni aga katsu olla mõistvam ja ära tee midagi, et muuta olukorda veelgi hullemaks.

Vallalised : tõenäoliselt oled sa heas tujus, sest sul on keegi silmapiiril. Ja sa tahaksid teada, kas see suhe jääb püsima või mitte, sest praegu ei tea sa isegi seda, kas see teine inimene otsib tõsist suhet või lihtsalt meelelahutust ja suhtleb sinuga üksnes igavusest. Seda kõike aga näitab aeg.

 

Töö

Marss toetab sind kõikides su ettevõtmistes töö juures. Sa suudad tõenäoliselt mitmed projektid ellu viia. Ja hea õnn saadab sind. Kõik su ettevõtmised õnnestuvad. 

 

 

 

Tervis

Ükski planeet ei mõjuta praegu sinu tervise sektorit. Seega peaks su tervis olema üsna hea. Jupiter võib aga tõsta su söögiisu ja selle tõttu võid sa rohkem süüa. Selle all kannatab aga eelkõige su kehakaal. Kroonilised haigused peaksid aga hakkama vaikselt taanduma.

 

Raha

Võttes arvesse praegust Merkuuri aspekti, tekib sul sellel nädalal tõenäoliselt mitu head võimalust, mis aitavad sul oma majanduslikku olukorda parandada. Sa suudad lahendada ka ühe suurema rahaga seotud probleemi. 

Kommentaare ei ole