{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikute horoskoop

Foto : u...

Foto : unsplash / Gary Ellis

 

 Armastus

Paaridele : Kuhu ometi on kadunud see inimene, kelle sa enda elukaaslaseks valisid? Kuhu on kadunud kõik tema head omadused, mida sa tema juures nii palju imetlesid? Sellel nädalal ei ole sa tema vastu igatahes väga heatahtlikult häälestatud. Ja ilmselt on sul talle ainult etteheiteid teha. Ära siiski liiale mine. Sest iga inimese kannatlikkusel on piirid.

Vallalised :  Vallalised igatsevad enda kõrvale mõistvat ja toredat inimest. Ãœksindus annab endast aina rohkem tunda ja see pole sugugi meeldiv, eriti kui kõik teised elavad juba pereelu. Ära kurvasta liiga palju ja ütle endale, et juba homme võib sinu ellu tulla see õige inimene, kes muudab kogu su ülejäänud elu.

 

Töö

Planeetide praegune seis tõotab sulle tööasjades palju edu kaasa tuua. Praegune hetk on kõige soodsam selleks, et laiendada oma ampluaad. Seega ärka talveunest üles ja hakka ise tegutsema selle nimel, et muuta oma tulevikku paremaks. 

 

 

 

Tervis

Selleks, et su tervis paraneks, pead sa midagi ette võtma. Ja see saab alguse sellest, et sa muudad oma eluviise paremaks. Puhka rohkem, söö paremini, see tähendab tervislikumalt. Ning liigu palju, sest liikumine on tervise ja ilu pant ja aitab sul samal ajal korda luua oma mõtetes.

 

Raha

Tänu Merkuuri praegusele aspektile muutud sa ettenägelikumaks ning suudad leida võimalusi, mis aitavad sul oma majanduslikku olukorda kas siis praegu või tulevikus kindlustada. 

Kommentaare ei ole