{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnni horoskoop

Foto : u...

Foto : unsplash / Thomas Park

 

 Armastus

Paaridele : sellel nädalal avaneb sul võimalus muuta oma suhet paremaks ja lähedasemaks oma partneriga. Ära maga seda head võimalust maha ja tegutse.

Vallalised : Sa ei mõista, miks su suhted kestma ei jää. Aga kas sa ise ei ole natuke liiga romantiliselt häälestatud? Kas sul ei ole liiga suured ootused ja nõudmised oma tulevase elukaaslase suhtes? 

 

Töö

Praegune periood on ideaalne selleks, et teha algust mõne tähtsa projektiga. Inspireeri ennast, katsu leida ideid või too lagedale plaanid, millest sa oled ammu unistanud. Vii oma unistused lõpuks ometi ellu. Kui sa unistad näiteks raamatu kirjutamisest, siis tee seda kohe. Võib-olla just tänu oma teosele pälvid sa ülemaailmse tähelepanu ja saad suure auhinna! Või siis on sinu preemiaks üksnes see, et sa oled teinud seda, millest sa oled unistanud ja mis pakub sulle endale rahulolu. 

 

 

 

Tervis

Kui sul on tervisega probleeme, siis tänu Marsile ja Jupiterile peaks kõik su terviseprobleemid kaduma hakkama.

 

Raha

Saturn muudab sind ettenägelikuks ning julgeks oma ettevõtmistes. Sa võid hakata tegelema oma rahaprobleemidega. Kui sul on mõni võlg kaelas, siis avaneb sul ilmselt võimalus see tagasi maksta. 

Kommentaare ei ole