{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäära nädalahoroskoop

  ...

 

Foto : unsplash / freestocks

Armastus

Paaridele :  Sinu paarisuhtes ei tohiks suuri muutusi sellel nädalal ette tulla. Armastuse planeet Veenus aga toetab teid praegusel hetkel. Ja tänu sellele peaks sinu ja su kallima vaheline läbisaamine olema väga hea ja probleemidevaba.

Vallalised : Sellel nädalal võib üks kohtumine aset leida aga see inimene ei otsi enda ellu tõsist suhet, vaid lõbu ja meelelahutust. Ära jää uskuma tema ilusaid sõnu, sest ta tahab sind ainult ära meelitada. 


Töö

Tänu planeetide seisule suudad sa iga uue olukorraga kiiresti kohaneda ning lõigata kasu igast situatsioonist. Ja häid võimalusi tekib sellel nädalal sinu jaoks palju.

 

 


Tervis

Marsi mõjutusel võid sa sellel nädalal käituda üsna ettevaatamatult. Sa oled impulsiivsem ja tormad liiga palju, tänu sellele võivad õnnetused kergesti tekkida. Seega ole veelgi ettevaatlikum praegusel perioodil.


Raha

Sinu rahaasjad ei ole just kõige paremas korras. Ära siiski muretse liiga palju ja kinnita endale, et kõik saab korda. Kui sa õpid oma raha paremini organiseerima, koostad eelarve ja pead sellest kinni, võid sa kõik oma mured ära lahendada. Seega ära ärritu, lõpeta muretsemine ja hakka tegutsema.

Kommentaare ei ole