{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi horoskoop

Foto : u...

Foto : unsplash / Kacper Szczechla

 

 Armastus

Paaridele : Sellel nädalal juhtub midagi. Iseenesest ei ole selles mitte midagi väga halba aga sul on praegu kalduvus kõike üle dramatiseerida ja sa hakkad käituma nagu oleks tegemist maailma lõpuga. Enne, kui sa midagi otsustad, katsu välja puhata ja rahuliku peaga kaaluda kõik korralikult läbi. Mõtle eelkõige oma suhtele ja tuleta meelde, et uut suhet alustada ei olegi alati nii lihtne, kui sa seda arvata võid.

Vallalised :  Kõik su hirmud, kartused ja mured hakkavad kaduma vaikselt ja sa julged taas unistada. Väike lootuskiir tekib, mis taastab su usu armastusse. 


Töö

Praegune periood on väga hea selleks, et näidata välja algatusvõimet. Ära unusta, et sa saad ise oma tuleviku heaks palju ära teha. Laienda oma tegevusringi.

 

 


Tervis

Sa ei pane ennast liiga soojalt riidesse ja võid kergesti külma saada. Hingamisteedehaigused võivad sulle sellel nädalal muret tekitada, katsu oma tervist rohkem hoida. Ära võrdle end teistega ja ära võta eeskujuks neid, kes ilma mütsita ringi käivad. Ole soojas, joo kuuma teed ja tee jalavanni. 


Raha

Neptuun kaitseb sinu huve hetke ning seega ei tohiks praegune periood sulle probleeme tekitada. Vastupidi, sa võid isegi saada suurema summa raha täiesti ootamatust kohast.

Kommentaare ei ole