{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neitsi nädalahoroskoop

  ...

 

Foto : unsplash / Kelly Sikkema

Armastus

Paaridele : su süda ei ole praegu rahul. Isegi, kui sa elad kellegagi koos ja ei ole üksi, tunned sa end üksi oma murede ja rõõmudega. Sa ei ole kindel, et oled koos õige inimesega. Sa vajad armastust ja õrnust. Räägi sellest oma elukaaslasega, tõenäoliselt mõistab ta sind siis paremini, kui sa talle oma mured usaldada ja koos võite te leida lahenduse.

Vallalised : su ellu võib tulla üks inimene aga sa rikud ise selle suhte tänu oma suurele armukadedusele ära. Ja su kaaslane läheb mujale, sest sa ei anna talle hetkegi rahu ega jäta sugugi hingamisruumi. Ja süüdistada selles võid sa üksnes iseennast.

 

Töö

Merkuur toetab sind su tööasjades. Merkuur aitab sul näha asju paremini ning selgemalt ja leida paremaid lahendusi oma probleemidele. 

 

 

 

Tervis

Hoia end soojas. Su tervis ei ole hetkel just kõige parem, seega ära mängi tulega. Pane soojalt riidesse ja joo kuuma teed kohe, kui kurk hakkab valutama.

 

Raha

Pluuto halb asetsus võib sulle rahalisi probleeme kaasa tuua ja sellepärast oleks kõige parem, kui sa tõesti vaatad, kuhu sa astud. Mõned delikaatsed probleemid võivad tekkida, katsu olla säästlikum ja kokkuhoidlikum. Ära unusta, et iga sent loeb. 

Kommentaare ei ole