{ads}

HIDE

Viimased

latest

Homme särab taevas täiskuu ja leiab aset viimase viie sajandi pikim kuuvarjutus, ärge seda sündmust maha magage!

  Foto : unsplash / Ahsan Avi See väga haruldane astroloogil...

 

Foto : unsplash / Ahsan Avi

See väga haruldane astroloogiline sündmus leiab aset 19. novembril. 

2021. aasta hakkab läbi saama. Samal ajal, kui Päike on liikumas Skorpioni märgist edasi Amburisse, tõuseb taevasse Täiskuu Sõnni märgis.

Seekordse täiskuu ajal leiab aset ka kuuvarjutus. Tegemist on lausa ajaloolise sündmusega, sest see on viilmase 580 aasta pikim kuuvarjutus.  See toob endaga kaasa energia muutust, sest nii maa, kuu, kui päike asuvad sel hetkel ühel joonel. Maa vari langeb Kuule, mille tagajärjel tekib kuuvarjutus. Kogu see energia aga võib kaasa tuua palju ootamatuid sündmusi.

Lisaks sellele on tähtis meeles pidada seda, et kõike, mida sa võid näha ja kuulda selle maagilise täiskuu ajal, võib anda sulle aimu sellest, mis sind järgneva 6 kuu jooksul ees ootab. 

 

 

19. novembri täiskuu aitab meil vabaneda kõigest, mis meid koormab ja mida meil enam vaja ei lähe, et teha ruumi uuele ja paremale elule. 

Iga 6 kuu tagant on taevas kaks või kolm varjutust. Me võime näha vähemalt ühte päikesevarjutust, kui kuu varjab päikese valguse (päikesevarjutus või täiskuu) ja ühte kuuvarjutust, kui maa vari varjab kuu valguse (kuuvarjutus või noorkuu). Kogu ajaloo jooksul on varjutused toonud kaasa suuri muutusi, lisaks sellele tegid varjutused meie esivanemaid rahutuks ja murelikuks. 

Kuna täiskuu leiab aset Sõnni märgis, siis aitab Sõnn meil keskenduda rohkem oma väärtushinnangutele, turvatundele ja kindlusele elus ning materiaalsetele probleemidele. 

Praegu on kõige õigem aeg selleks, et vaadata üle, milliseid muutusi sa saad teha ise, et muuta oma elujärge paremaks. Millised on sinu väärtushinnangud? Millisena teised sind näevad? Kas sinu otsused on õiglased ja tekitavad lugupidamist sinu vastu? 

 

 

Selle kuuvarjutuse mõju tunnevad ilmselt kõik tähemärgid. 

19. novembri täiskuud kutsutakse aga Verekuuks. 

Seekordse kuuvarjutusega algab uus varjutuste tsükkel, mis kestab kaks aastat. Selle aja jooksul avaneb meil võimalus muuta oma sisemist ja välimist maailma palju paremaks ning elada rohkem oma väärtushinnangute järgi, olles kooskõlas iseendaga. 

Sõnni märk aitab sul teha esimesi samme selles suunas. Sina ise tead, mida sa väärt oled ja mida sa oma elus saada tahad. Pane plaanid paika ja sa leiad vahendid, et viia oma unistusi ellu.


 © 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole