{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : neljapäev, 18. november

  Foto: unsplash/ Aaron Burden Jäära horoskoop Arma...

 

Foto: unsplash/ Aaron Burden

Jäära horoskoop

Armastus. Tõenäoliselt leiab täna õhtul sinu ja su partneri vahel aset üks tõsisemat laadi jutuajamine. Töö. Ära võta kõike liiga isiklikult. Tervis. Sa võid tunda suuremat väsimust ja energialangust. Raha. Sinu elus on praegu väga hea periood, mis aitab sul oma majanduslikku olukorda märkimisväärselt paremaks muuta.

Väike nõuanne: tunne huvi oma lähedaste käekäigu vastu.


Sõnni horoskoop

Armastus. Kõik läheb rahulikult ja tavalist viisi. Töö. Katsu kiiremad toimetused ruttu ära teha enne, kui on liiga hilja. Tervis. Praegusel hetkel peaksid sa oma tervise eest rohkem hoolt kandma. Raha. Head uudised ei ole enam kaugel.

Väike nõuanne: ära usu kõike, mida sulle räägitakse.


Kaksikute horoskoop

Armastus. Sinu paarisuhtes peaks praegu valitsema hea õnn ja üksmeel. Töö. Lahenda mõned suuremad probleemid ning erimeelsused, mis sinu ja su töökaaslaste vahel on. Tervis. Tervis pole sul praegu just kõige parem. Kui sul õhtuti uinumisega raskusi, siis ära söö liiga palju enne magama heitmist ja unusta kõik oma muremõtted. Raha. Pane plaanid paika ja sa leiad vahendid, mille abil oma unistusi täide viia.

Väike nõuanne: loe täna mõnda head raamatut.


Vähi horoskoop

Armastus. Üks inimene töö juurest võib sinu vastu suuremat huvi välja näidata. Töö. Kõik läheb hästi, sa kuuled häid uudiseid. Tervis. Ole ettevaatlikum ja hoolitse oma tervise eest, mis ei ole praegusel hetkel just kõige tugevam. Raha. Sa võid hakata suuremaid plaane tegema. 

Väike nõuanne: enne, kui sa midagi otsustad, kaalu kõik hoolega järgi.

 

 

 

Lõvi horoskoop

Armastus. Planeedid on hetkel neutraalsed sinu armuelu suhtes. Töö. Sa oled tegus ja aktiivne, suudad suuri asju täna korda saata. Tervis. Sa tunned suuremat väsimust ja energia puudust. Raha. Kõik su probleemid peaksid hakkama lahenema. 

Väike nõuanne: ära anna oma õnne teiste kätte.

 

Neitsi horoskoop

Armastus. Ära aja omavahel segi armastust ja tööasju. Töö. Tavaline rahulik tööpäev on sind ees ootamas, ilma suuremate sündmusteta. Tervis. Sa oled väsinud ja selle tõttu närvilisem. Katsu rohkem puhata. Raha. Head võimalused tekivad.

Väike nõuanne: muuda oma mõtteid ja sa muudad oma maailma.


Kaalude horoskoop

Armastus. Organiseeri romantiline nädalavahetus kahele. Töö. Mitte midagi märkimisväärset ei tohiks täna juhtuda. Kõik läheb rahulikult, isegi liiga rahulikult. Tervis. Sa muretsed oma tervise pärast ja see ei ole hea. Raha. Planeetide seis on üsna heatahtlik ja selle tõttu peaksid kõik su probleemid hakkama lahenema. 

Väike nõuanne: ära tegele liiga paljude asjadega korraga.


Skorpioni horoskoop

Armastus. Kõige parem aeg on hakata mõtlema abiellumise või laste saamise peale. Töö. Katsu kõik õigeaegselt ära teha. Tervis. Sa oled viimasel ajal närvilisem. Raha. Hea õnn saadab sind praegu rahaasjades. 

Väike nõuanne: ole julgem ja optimistlikum.

 

 


Amburi horoskoop

Armastus. Mis oleks, kui sa organiseeriksid romantilise õhtusöögi kallimale? Töö. Sa kaitsed iga hinna eest oma isiklikke huve ja võid end seejuures täiesti ära kurnata. Tervis. Tervis ei ole sul hetkel just kõige parem, katsu rohkem puhata ja ära unusta vitamiine. Raha. Valva oma kulutusi ja hoia parem kokku. 

Väike nõuanne: ära lase teiste tujul enda päeva ära rikkuda.


Kaljukitse horoskoop

Armastus. Üks ilus kohtumine, mida sa isegi ei oodanud, võib täna aset leida. Töö. Mitte midagi märkimisväärset pole juhtumas, sa oled aga ambitsioonikam ja tahad väljakutseid. Tervis. Sa kannatad viimasel ajal suurema masenduse all, katsu rohkem puhata ja mõtteid muuta. Raha. Hea periood kõikideks suuremateks tehinguteks.

Väike nõuanne: vaata alati päikese poole, siis jäävad varjud selja taha.


Veevalaja horoskoop

Armastus. Millal sa kavatsed oma elukaaslasele rääkida, et sul on kõrvalsuhe? Töö. Sa suudad ära lahendada ka kõige keerulisemad probleemid. Tervis. Hoia oma tervist rohkem täna ja ära kurna ennast ära. Raha. Väga head võimalused avanevad.

Väike nõuanne: unusta kõik oma muremõtted täna.


Kalade horoskoop

Armastus. Õhus on armastust. Töö. Ideaalne aeg karjääri tegemiseks, anna endast parim. Tervis. Ära kuluta oma energiat niisama ära, ära torma kogu aeg ja katsu rohkem puhata. Raha. Probleemid hakkavad lahenema ja sa saad lõpuks ometi elu nautida.

Väike nõuanne: üks hea mõte võib muuta kogu su päeva.



Kommentaare ei ole