{ads}

HIDE

Viimased

latest

19. novembri täiskuu mõjutab eriti tugevalt kahe tähemärgi elu

Foto : unsplash / Leandra Rieger   19. novembril tõuseb taev...

Foto : unsplash / Leandra Rieger

 

19. novembril tõuseb taevasse täiskuu Sõnni märgis ja paneb meid mõtlema eelkõige kahele asjale, milleks on raha ja isiklikud soovid. Tõenäoliselt keerlevad paljude mõtted just nende teemade ümber sellel nädalal. 

Inimesed on aegade algusest saadik uskunud, et täiskuu puudutab suurel määral meie emotsioone ja igapäevast elu, mõjutades samuti unetsüklit. Paljud inimesed usuvad ka sellesse, et täiskuu aitab soove materialiseerida ehk siis ellu viia. Kui eelmisel kuul säras täiskuu Jäära märgis, siis sellel kuul tõuseb täiskuu Sõnni tähemärgis. Sõnn on maamärk, materilistliku loomusega, mõnikord natuke ihne aga alati õiglane, pragmaatiline ja kindel nagu kalju. Novembrikuu täiskuu tõotab tulla hästi emotsiooniderohke. 

Täiskuu mõju sõltub alati sellest, millises tähemärgis ta hetkel on. Kuna seekordne täiskuu tõuseb Sõnni märgis, siis on aeg õige selleks, et muuta oma elujärge paremaks ja kindlamaks. Teha konkreetsemaid plaane ning hakata neid ellu viima. Sõnni valitseb armastuse ja harmoonia planeet Veenus. Ja täiskuu Sõnnis paneb seega kõiki mõtlema oma isiklike soovide ja tahtmiste peale. Samuti oma eraelu peale. 

 

 

Täiskuu Sõnni märgis aitab meil teistele andestada ning olla tänulik oma lähedastele. Samuti puudutab ta materiaaliseid küsimusi. Sõnn vajab elus rahalist turvatunnet. Ta tahab nii palju raha, et saaks hästi ära elada. Ja kuna ta on maamärk, siis armastab ta oma maalappi, tahab ilusat kodu, mis oleks tema kindlus. Sellepärast on see täiskuu aeg ideaalne selleks, et luua kord oma rahaasjades ja otsida võimalusi investeerimiseks. Praegu on kõige õigem aeg raha paigutamiseks näiteks kinnisvarasse. 

Täiskuu energia ei jäta kedagi puudutamata, eriti tugevalt tunnevad selle mõjutust aga kahte tähemärki. 

 

Neitsi

Täiskuu mitmekordistab planeetide mõju. Ja tänu sellele muutub kõik veelgi tugevamaks ja isegi äärmuslikumaks. Ja seda nii heas, kui halvas mõttes. Seekordne täiskuu tõuseb Sõnni märgis ning toob sellega head õnne kaasa kõigile neile, kes on sündinud Neitsi tähtkujus. Neitsi elus on algamas eriti õnnelik periood. Järgnevad päevad peaksid talle kaasa tooma palju häid uudiseid. Mitte ainult tööalastes asjades, vaid ka armastuses. Nädalavahetus peaks tooma kaasa eriti palju armastust. Seekordne täiskuu aitab Neitsil ka stressist vabaneda ning leida lahendusi oma probleemidele. Neitsi sõber Sõnn valvab oma lähedaste heakäigu üle. Ja aitab Neitsil oma elujärge parandada. Sellel nädalavahetusel tekib talle palju häid võimalusi.

 

 


Kalad

Ka Kaladel avaneb võimalus lõigata kasu selle täiskuu energiast. Kui sa oled sündinud Kalade tähtkujus ja muretsed liiga palju oma rahaasjade pärast, siis lõpeta muretsemine, rahalaev on sinu poole teel. Väga palju häid võimalusi tekib sulle järgnevate päevade jooksul, hoia ainult silmad ja kõrvad lahti. Sul avaneb võimalus oma tegevust laiendada, sa muutud enesekindlamaks ja julgemaks oma ettevõtmistes. Neljapäev, 18. november, on sinu õnnepäev! Kuu on siis Merkuuri ja Marsi vastas ning liidab oma energia Veenusega Kaljukitses. See toob aga sulle kaasa veelgi suuremat õnne ja edu, seda mingil määral ka tänu inimestele, kes sind hindavad. Ehk siis see täiskuu näitab sulle, et sa ei ole üksi, et su ümber on inimesi, kes sind hindavad ning aitavad sul oma plaane ellu viia. Mida paremini teised sind tunnevad, seda rohkem nad sind hindavad. Ja sinusuguse inimese sõprust tuleb välja teenida. Oma usaldust sa kõigile ei kingi. Aga ära unusta seejuures tänulikkust kõige selle eest, mida elu sulle järgnevatel päevadel kingib. 


© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole