{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : kolmapäev, 17. november

  Foto : unsplash / Robert Shunev Jäära horoskoop A...

 

Foto : unsplash / Robert Shunev

Jäära horoskoop

Armastus. Võib juhtuda, et sa hakkad oma paarisuhtes täna arveid klaarima ja süüdistad elukaaslast seitsmes surmapatus. Töö. Mõned raskused võivad tekkida. Tervis. Ükski terviseprobleem ei tohiks sulle täna muret valmistada. Raha. Hea uudis: su sissetulekud suurenevad ilma, et sa ise peaksid midagi selle jaoks tegema!

Väike nõuanne: unusta täna kõik oma mured ja ole lihtsalt õnnelik.


Sõnni horoskoop

Armastus. Kui sa ei ole oma praeguse elukorraldusega rahul, pead sa ise midagi muutma. Töö. Valitsev õhkkond ei ole just kõige parem täna. Ära muuda seda veelgi hullemaks ja katsu jääda igas olukorras rahulikuks. Tervis. Võta aega, et loodusesse minna ja jalutada värskes õhus. See aitab sul oma mõtetes korda luua ning parandab tervist. Raha. Probleemid lahenevad ning su rahaasjad paranevad juba üsna varsti.

Väike nõuanne: õnn ei sõltu asjadest, mis sul on, vaid sinu enda mõtetest.


Kaksikute horoskoop

Armastus. Sa pead olema järeleandlikum. Töö. Ära tegele kõikide probleemidega samaaegselt. Tervis. Sa oled heas vaimses ja füüsilises vormis. Raha. Majanduslikult hea aeg.

Väike nõuanne: vali oma mõtteid, sest su mõtted peegelduvad sinu isiksust.

 

 


Vähi horoskoop

Armastus. Ära unusta, et iga suhte eest peab hoolitsema. Töö. Praegu on käes tõusude ja mõõnade aeg töö juures. Tervis. Tervis on sul praegu tugev. Raha. Oma raha pärast sul täna muretseda ei ole vaja.

Väike nõuanne: selle asemel, et kogu aeg muretseda ja olla rahulolematu, katsu leida igast päevast midagi ilusat. 


Lõvi horoskoop

Armastus. Sul on liiga suured ootused ja sa nõuad oma kallimalt liiga palju. Töö. Sa pead pingutama, kui tahad endale paremat ametiposti. Tervis. Mitte miski ei peata sind, sul on hetkel palju energiat. Raha. Täna võid sa saada väga häid uudiseid, mis võimaldavad sul oma majanduslikku olukorda parandada.

Väike nõuanne: ära aja omavahel segi armastust ja tööasju.


Neitsi horoskoop

Armastus. Ära anna kiusatusele järele ja ära flirdi võõrastega. Töö. Mõned kolleegid käivad sulle närvidele. Ära tee sellest välja ja jää rahulikuks. Tervis. Katsu oma eluviise paremaks muuta. Raha. Sul on väga head väljavaated.

Väike nõuanne: kui sa ei saa teisi muuta, pead sa muutma iseennast.


Kaalude horoskoop

Armastus. Ära ole liiga nõudlik oma elukaaslase vastu. Töö. Mõned takistused ja viivitused võivad täna tekkida. Tervis. Toitu tervislikumalt, su organism vajab praegu vitamiine ja mineraale. Raha. Laenude võtmiseks ei ole praegu hea aeg.

Väike nõuanne: ära mängi teistega, sest eluratas pöörleb ja juba homme võid keegi sinu tunnetega mängida.

 

 


Skorpioni horoskoop

Armastus. Tänane õhtu toob sulle palju üllatusi. Töö. Mõned pettumused ootavad sind ees. Ära näita ainult seda teistele välja. Tervis. Hoolitse täna rohkem oma tervise eest. Raha. Täna võid sa saada ootamatult suurema rahasumma. 

Väike nõuanne: Ära lükka homse peale seda, mida sa võid täna teha.


Amburi horoskoop

Armastus. Sa tahaksid muuta oma elu põnevaks aga ära otsi vaheldust kõrvalsuhtest. Töö. Võimalikud pinged töökaaslastega. Tervis. Tervislik eluviis ja toitumine aitaksid sul vabaneda paljudest terviseprobleemidest. Raha. Ole rahulik, kõik läheb hästi.

Väike nõuanne: kuula rohkem teisi inimesi.


Kaljukitse horoskoop

Armastus. Paljud teie seast otsivad meelelahutust ainult, et valest kohast. Töö. Tõenäoliselt tuleb ette erimeelsusi ja lahkhelisid, katsu siiski säilitada rahu igas olukorras ja ära ärritu teiste rumaluse peale. Tervis. Praegu on sul hea võimalus oma tervist paremaks muuta aga tingimusel, et sa oma eluviise muudad. Raha. Tõenäoliselt saad sa juba üsna varsti suurema summa raha, mis kulub sulle praegu marjaks ära.

Väike nõuanne: tunne oma piire ja ära kurna ennast ära.


Veevalaja horoskoop

Armastus. Katsu olla mõistvam ja hoolivam. Iga lill vajab kastmist. Töö. Mõned probleemid võivad tekkida, mis võimaldavad sul oma oskuseid ja teadmisi proovile panna. Tervis. Mitte ükski planeet ei mõjuta su tervise sektorit täna ja seda parem. Raha. Väga hea periood selleks, et alustada suuremate plaanide tegemisega. Tee plaanid valmis ja sa leiad ka vahendid nende ellu viimiseks.

Väike nõuanne: ära kunagi võrdle oma elu teistega.


Kalade horoskoop

Armastus. Kui sa suudad rahulikuks jääda, siis hoiad sa ära ühe suurema tüli. Töö. Sul võib olla tunne, et su ülemused ei ole rahul sinu tööga. Leia võimalus, et olukorda selgitada ja järele uurida, mida sa saad paremini teha. Tervis. Väsimus hakkab lõpuks ometi kaduma ja su enesetunne paraneb. Raha. Väga head tulevikuväljavaated.

Väike nõuanne: pea endast rohkem lugu ja ära suhtle nendega, kes sind ei austa. 



© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole