{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : reede, 19. november

  Foto : unsplash / Davies Designs Studio Jäära horoskoo...

 

Foto : unsplash / Davies Designs Studio

Jäära horoskoop

Armastus. Oled sa siis üksi või kahekesi aga täna on su mõtted armastuse juures. Töö. Sa suudad kõik raskused oma tee pealt pühkida ja saavutad väga häid tulemusi. Tervis. Tervis ei ole sul praegu kõige tugevam. Katsu rohkem puhata. Raha. Sa oled muutunud viimasel ajal muretumaks ja käid oma rahaga hooletumalt ringi, katsu paremini oma rahaasju organiseerida ja ära kuluta kõike ära. 

Väike nõuanne: vaata alati tulevikku. Minevik ei aita sul homset päeva üles ehitada.


Sõnni horoskoop

Armastus. Praegune periood peaks sinu elus olema rahulik ja suuremate muutusteta. Töö. Katsu paremini keskenduda ja ära ole nii hajameelne. Tervis. Kui sa tahad, et su tervis paraneks, pead sa muutma oma eluviise paremaks. Alusta täna! Raha. Tõenäoliselt otsid sa võimalusi, kuidas ots-otsaga kokku tulla. 

Väike nõuanne: hoidu solvavatest märkustest täna.


Kaksikute horoskoop

Armastus. Ilus kohtumine ootab sind täna ees. Sinu otsustada jääb, kas sa tahad seda suhet jätkata või mitte. Kui sa aga midagi otsustad, ära tee seda teiste inimeste arvel. Töö. Hoolimata sellest, et su mõtted on praegusel hetkel mujal, saad sa täna töö juures häid uudiseid kuulda, mis muudavad su päeva ilusaks. Raha. Ära lase oma headust kurjasti ära kasutada. 

Väike nõuanne: unusta täna kõik oma mured ja kartused ning mõtle ainult headele asjadele.


Vähi horoskoop

Armastus. Üks kohtumine, mis muudab tõenäoliselt kogu sinu elu, leiab varsti aset. Töö. Kõiki su ettevõtmisi ja algatusi saadab edu. Tervis. Täna peaksid sa olema üsna heas vormis. Raha. Mõned suuremat sorti kulutused võivad tekkida.

Väike nõuanne: kuluta oma aega targalt.

 

 


Lõvi horoskoop

Armastus. Kõik saab alguse sinu enda südamest. Tõenäoliselt on su elus praegu ilusad ajad. Töö. Sinu pingutused hakkavad vilja kandma. Tervis. Sa vajad puhkust kiiremas korras. Raha. Ära muretse liiga palju oma rahaasjade pärast, kõik saab korda. 

Väike nõuanne: Õpi ennast rohkem väärtustama.


Neitsi horoskoop

Armastus. Üllata oma kallimat täna. Töö. Tänu oma tahtejõule võid sa suuri asju ära teha täna. Tervis. Hoia oma tervist ja võta kasutusele vastavad meetmed. Ära unusta puhata ja süüa tervislikult. Raha. Sa kulutad liiga palju, kõige parem, kui sa maksad edaspidi sularahad ja jätad pangakaardi koju.

Väike nõuanne: ära mine üle ookeani inimeste pärast, kes pole sinu jaoks valmis isegi üle lombi astuma.


Kaalude horoskoop

Armastus. Täna tuleb ilmselt ette usalduslikke jutuajamisi sinu ja su kallima vahel, sa kuuled nii mõndagi, millest sul enne aimugi polnud. Töö. Kõiki su ettevõtmisi saadab edu. Tervis. Sa oled liiga närviline viimasel ajal, katsu oma energiat targemalt kulutada. Raha. Ära kuluta, kui sul on võimalik kokku hoida. 

Väike nõuanne: mõnikord kõige targem, mis sa teha saad, on üldse mitte midagi teha.


Skorpioni horoskoop

Armastus. Tõenäoliselt naudid sa oma elu. Töö. Ole valmis headeks juhusteks ja haara neist kohe kinni. Tervis. Sa ei maga piisavalt, oled kurnatud ja väsinud. Hoidu liigsest teleka vaatamisest ning ära joo liiga palju kohvi. Raha. Hoidu liigsetest kulutustest, sul läheb peatselt oma raha suuremate ostude jaoks vaja.

Väike nõuanne: sõnadel on jõud, kasuta seda targalt.

 

 

 

Amburi horoskoop

Armastus. Tänane päev toob sulle meeldejäävaid hetki. Töö. Sa otsid uusi väljakutseid ja tahad oma oskusi proovile panna. Tervis. Kui sa tunned suuremat väsimust, pead sa rohkem puhkama ja heitma õhtul varem magama. Raha. Mõned väikesed probleemid võivad tekkida.

Väike nõuanne: sinu sees on jõud, kasuta seda targalt ära, usu iseendasse ja sa võid suuri asju korda saata.

 

Kaljukitse horoskoop

Armastus. Lõpuks ometi on teil aega olla kallimaga omavahel ja nautida elu. Töö. Sa oled rahul oma töökoha ja kolleegidega, mida veel tahta? Tervis. Paranda oma eluviise ja su tervis paraneb. Ära oota liiga kaua. Raha. Praegu ei ole kõige parem aeg selleks, et liiga palju kulutada. 

Väike nõuanne: Hoia keelt rohkem hammaste taga. 

 

Veevalaja horoskoop

Armastus. Ära ole liiga nõudlik oma kallima vastu ja tee rohkem järeleandmisi . Töö. Tõsine jutuajamine ülemusega ootab sind ees. Tervis. Sa elad liiga stressirohket elu ja ei puhka korralikult välja. Võta midagi ette, enne, kui on liiga hilja. Raha. Ole ettevaatlik ja säästlik.

Väike nõuanne: helista sõpradele täna ja uuri, kuidas neil läheb.

 

Kalade horoskoop

Armastus. Rahu ja heaolu valitsevad sinu kodus. Töö. Kolleegidega on suhted väga head ja see ongi kõige tähtsam. Tervis. Oma tervist peaksid sa rohkem hoidma. Raha. Katsu olla säästlikum ja ära kuluta liiga palju.

Väike nõuanne: ära muretse asjade pärast, mida sa muuta ei saa. 

 

 

Kommentaare ei ole