{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop: laupäev, 20. november

  Foto : unsplash / Nathan Dumlao Jäära horoskoop Armastus. Si...

 

Foto : unsplash / Nathan Dumlao




Jäära horoskoop

Armastus. Sind on ees ootamas ilus ja romantiline nädalavahetus. Töö. Ole töökas ja tähelepanelik, sind hoitakse silmas. Ära tee midagi, mis võiks kahjustada su mainet ja head nime. Tervis. Sa peaksid olema praegu heas vormis, ära unusta tervislikult toituda ja palju liikuda. Raha. Ära laena oma raha välja.

Väike nõuanne : ära ümbriste end liiga negatiivsete inimestega.


Sõnni horoskoop

Armastus. Ära ole nii nõudlik oma kallima vastu ja katsu ise tema heaks midagi ära teha. Töö. Planeetide seis võib kaasa tuua viivitusi ja takistusi ülesannete täitmisel. Tervis. Hoolitse oma tervise eest, muretse vähem, ole rõõmus ja kõik läheb hästi. Raha. Täna sa ilmselt lotoga ei võida aga üsna varsti peaksid su rahaasjad paremas suunas liikuma hakkama.

Väike nõuanne: ära kasuta oma sõnu nagu relvi.



Kaksikute horoskoop

Armastus. Praegusel perioodil õnnestuvad kõik su ettevõtmised. Töö. Hoidu pessimistlikest inimestest eemale töö juures ja ära mine nende jutuga kaasa. See võib sinu mainet kahjustada. Tervis. Ära unusta liikumist, su tervis on sulle selle eest tänulik. Raha. Piira kulutusi, sest su praegune olukord ei ole kõige parem.

Väike nõuanne: ära muuda ennast selleks, et teistele meeldida. Ole sina ise.

 

 


Vähi horoskoop

Armastus. Su suhe muutub lähedasemaks ja paremaks. Töö. Kui sa hakkad liiga palju tahtma, võid sa liiga palju kaotada. Tervis. Sa oled hetkel väga heas vaimses ja füüsilises vormis. Raha. Täna avaneb sul võimalus lahendada üks rahaga seotud probleem.

Väike nõuanne: ära mängi õnnetut, kelle jaoks elu on liiga raske. Muuda oma mõtted paremaks ja kogu su elu muutub koos sellega.



Lõvi horoskoop

Armastus. Su eraelu peaks sulle pakkuma viimasel ajal palju meeldivat mõtteainet. Töö. Tänane päev ei tule just kõige parem. Tervis. Sa oled heas vormis, valmis suurteks tegudeks. Raha. Parem, kui sa täna liiga palju ei kuluta ja hoiad kokku suuremateks ostudeks.

Väike nõuanne: tee nii, et igas päevas oleks midagi ilusat.


Neitsi horoskoop


Armastus. Head uudised ei ole enam kaugel. Töö. Sa ei jaksa tööpäeva lõppu ära oodata. Tervis. Sa oled energiat täis ja tead, mida sa pead oma tervise jaoks tegema. Raha. Mitte midagi märkimisväärset ei tohiks täna juhtuda.

Väike nõuanne: ära lase igapäevamuredel oma elu ära rikkuda.



Kaalude horoskoop


Armastus. Lõpuks ometi hakkavad probleemid lahenema ja kõik läheb taas hästi. Töö. Sa oled hakanud oma ülemusi vaatama kriitilisema pilguga ja ei ole nende otsustega nõus. Tervis. Hoolitse enda eest rohkem! Raha. Jää kõiges mõõdukaks.

Väike nõuanne: materiaalsed asjad on ja jäävad materiaalseteks. Kõik, mis tegelikult loeb, on tervis ja lähedased. Nemad väärivad sinu aega ja tähelepanu.



Skorpioni horoskoop


Armastus. Rahu ja üksmeel valitsevad sinu paarisuhtes praegu. Töö. Mõned kiired probleemid võivad täna tekkida. Hoidu konfliktsetest olukordadest, mis muudavad asjade seisu ainult hullemaks. Tervis. Sa oled heas vormis ja valmis suurteks tegudeks. Raha. Täna võib tekkida häid võimalusi, mis aitavad sul oma majanduslikku olukorda parandada.

Väike nõuanne: selleks, et oma probleemidele lahendusi leida, pead sa oma mõtlemist muutma.

 

 

 

Amburi horoskoop


Armastus. Väga romantiline periood on sinu elus algamas. Töö. Sa mõtled üha rohkem oma tuleviku ja väljavaadete peale. Tervis. Oma tervise pärast pole sul täna vaja muretseda. Raha. Ära kuula kõikide nõuandeid, sest omaette tarku on maailm täis.

Väike nõuanne: ära unusta oma juuri, sealt saad sa jõudu.


 

Kaljukitse horoskoop

Armastus. Praegusel perioodil peaks su elus olema palju armastust. Töö. Hea õnn saadab sind täna tööasjades. Tervis. Ükski terviseprobleem ei tohiks sind täna kimbutada. Raha. Lõpuks ometi hakkavad su pingutused vilja kandma.

Väike nõuanne: ära kritiseeri liiga palju.


 

Veevalaja horoskoop


Armastus. Lõpuks ometi tunned sa end turvaliselt ja kindlalt oma kallimaga. Töö. Stressirohke periood on käes praegusel hetkel. Muretseda pole vaja. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest ja liigu palju. Raha. Leia võimalusi, kuidas oma raha targalt investeerida.

Väike nõuanne: võta aega puhkamiseks.


 

Kalade horoskoop

Armastus. Lõpuks ometi tuleb armastus sinu ellu. Töö. Tõenäoliselt tekib täna lahkhelisid ja erimeelsusi kolleegidega. Tervis. Mitte midagi märkimisväärset ei tohiks täna juhtuda. Raha. Maksa arved õigeaegselt ära, kui sa ei taha probleeme kaela saada.

Väike nõuanne: ole aus iseenda vastu.


Kommentaare ei ole