{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : pühapäev, 21. november

  Foto : unsplash / Evelin Horvath Jäära horoskoop ...

 

Foto : unsplash / Evelin Horvath

Jäära horoskoop

Armastus. Täna ei tohiks ükski probleem sinu suhte harmooniat rikkuda. Töö. Sa oled ettevõtlik ja julge ning nagu kõik teavad, on julgete päralt kogu maailm lahti. Tervis. Aeg-ajalt kimbutavad sind masendushood ja sa muretsed ilma, et teaksid isegi selle põhjust. Raha. Suuremad kulutused ootavad sind ees just lähedaste pärast.

Väike nõuanne: selle asemel, et kogu aeg muretseda, mõtle täna ainult headele asjadele. 


Sõnni horoskoop

Armastus. Kuidas siis armastusega lood on sinu elus? Tõenäoliselt on sind ootamas ees romantiline õhtusöök, mille ajal tehakse sulle üks väga ilus ettepanek. Töö. Head võimalused avanevad ka töö juures. Tervis. Hoolitse oma tervise eest rohkem ja ära söö rohkem, kui vaja. Raha. Ole valmis ootamatuteks väljaminekutseks.

Väike nõuanne: vaikimine on kuld, rääkimine hõbe.


Kaksikute horoskoop

Armastus. Suure tõenäosusega leiab täna aset üks määrav kohtumine. Töö. Töö juures saad sa kuulda väga häid uudiseid. Tervis. Hoia rohkem oma tervist, su tervis ei ole hetkel kõige tugevam. Raha. Võta mõtlemisaega enne, kui sa midagi teed, kui sa ei taha hiljem kahetseda.

Väike nõuanne: hinda inimest tema küsimuste, mitte vastuste järgi.


Vähi horoskoop

Armastus. Praegu peaks sinu paarisuhtes valitsema üksmeel ja rahulolu praegusel perioodil. Vallalisi saadab hea õnn. Töö. Töö juures avaneb sul võimalus särada, mitte miski ei suuda sind takistada ja see on väga hea. Tervis. Sa muretsed ja kardad, et oled haigeks jäänud, hoolitse oma tervise eest rohkem, söö tervislikult, maga rohkem ja lõpeta muretsemine. Raha. Ole ettevaatlik ja koosta eelarve.

Väike nõuanne: ära lase igapäevastel muredel oma elu rikkuda.

 

 

 

Lõvi horoskoop

Armastus. Sa tead millist inimest sa enda kõrvale tahad ja ei lepi vähemaga. Töö. Täna ei tohiks probleeme ette tulla. Tervis. Ära kurna ennast liiga palju ära, see ei ole su tervisele hea. Raha. Täna võid sa saada häid uudiseid.

Väike nõuanne: ole sihikindlam ja ära jäta alustatut pooleli.

 

Neitsi horoskoop

Armastus. Täna võib kallim sulle rääkida asju, mida ta pole kunagi mitte kellelegi veel rääkinud. Töö. Lõpuks ometi tehakse sulle ettepanek, mida sa oled nii kaua oodanud. Tervis. Ära mängi oma tervisega, tee kõike tasakaalukalt ja mõistlikult. Raha. Kui sa oled tark, leiad sa häid võimalusi investeerimiseks.

Väike nõuanne: ära võrdle enda elu teistega.

 

Kaalude horoskoop

Armastus. Üks kohtumine võib aset leida enne sügise lõppu. Töö. Sa oled ettevõtlik ja algatusvõimeline, see toob sulle palju kasu. Tervis. Sul on energiat juurde vaja ja selle jaoks pead sa oma toitumist muutma. Raha. Kõik läheb hästi, kui sa õpid piirama oma kulutusi. 

Väike nõuanne: ära lase teistel oma probleeme lahendada.

 

Skorpioni horoskoop

Armastus. Väga hea läbisaamine on praegusel hetkel sinu ja su kallima vahel. Töö. Hea edu saadab sind kõikides su ettevõtmistes. Tervis. Ära söö liiga palju ja katsu taltsutada oma isu. Raha. Mõned väga head võimalused võivad täna tekkida, mis aitavad sul oma majanduslikku järge parandada.

Väike nõuanne: ära mõtle üle.

 

 

 

Amburi horoskoop

Armastus. Õnn ja rahulolu valitsevad sinu paarisuhtes. Töö. Ülemused ja töökaaslased on sinuga rahul. Tervis. Ära söö liiga palju, see aita sul masendushoogudest üle saada. Raha. Su rahaasjad hakkavad vaikselt paranema. 

Väike nõuanne: iga inimene oma õnne sepp.

 

Kaljukitse horoskoop

Armastus. Su unistused võivad täituda. Töö. Hea läbisaamine kolleegide ja koostööpartneritega. Tervis. Ole ettevaatlikum ja hoia oma tervist rohkem, eriti praegusel hetkel. Raha. Ära laena oma raha välja, see võib sulle probleeme kaasa tuua.

Väike nõuanne: kõik juhtub mingil põhjusel.

 

Veevalaja horoskoop

Armastus. Tõenäoliselt ei ole sul vaja kurta igavuse ja üksluisuse üle. Töö. Üks arusaamatus võib tekidata pingeid töö juures. Katsu see probleem ära lahendada. Tervis. Ilmselt tunned sa hetkel suuremat väsimust ja energia puudust. Ära unusta vitamiine võtta. Raha. Praegune periood ei ole just kõige rõõmustavam aga ära muretse, paremad päevad on veel ees.

Väike nõuanne: naudi tänast päeva ja ära muretse homse pärast.

 

Kalade horoskoop

Armastus. Väikesed muutused ootavad sind täna ees. Töö. Sa võid saada väga hea pakkumise, millega kaasneb palgatõus. Tervis. Nahaga seotud probleemid võivad sind ohustada ja seda eelkõige tänu stressile. Raha. Katsu oma kulutusi piirata.

Väike nõuanne: aeg ravib kõik.


Kommentaare ei ole