{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnni nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / John Noonan Armastus Paaridele ...

 

Foto : unsplash / John Noonan

Armastus

Paaridele : Praegusel perioodil peaks sinu ja su kallima suhe olema eriti romantiline. Käsikäes ja külg külje kõrval lähete te elus edasi, nautides oma õnne. Te teete sellel nädalal palju ühiseid plaane ja leiate, et elu on siiski päris ilus.

Vallalised : Sa igatsed armastuse järele ja tahad enda kõrvale kedagi, kes sind hoiaks ning hellitaks. Aga ära muretse, Veenus ei ole sind ära unustanud ja sind on ees ootamas kohtumine õige inimesega, kellest sa nii palju unistanud oled.

 

Töö

Praegune periood on eriti soodne kõikide nende jaoks, kes peavad uusi teadmisi omandama ja koolitusi läbima. Ära lase end häirida liiga kergemeelsetest töökaaslastest, kelle peamine kohustus on kuulujuttude levitamine. 

 

 

 

Tervis

Päike ja Merkuur tegutsevad sinu tervise sektoris ja  selle tõttu peaksid sa praegu tundma end üsna hästi. Ometi ei saa seda öelda kõikide kohta. Ja seda Neptuuni süü tõttu, kes teeb kõik, et sa tunneksid end halvasti, mõtleksid negatiivseid mõtteid ja oleksid masenduses. Kõige parem, mis sa teha saad, on ümbritseda end heatujuliste ja optimistlike inimestega, kes aitavad sul end paremini tunda.


Raha

Kasuta praegust head perioodi selleks, et tegeleda oma rahaasjadega. Kõiki su ettevõtmisi saadab hea õnn. Hoidu ainult liiga suurtest kulutustest.

Kommentaare ei ole