{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : pühapäev, 7. november

  Foto : unsplash / Svitlana  Jäära horoskoop Armas...

 

Foto : unsplash / Svitlana

 Jäära horoskoop

Armastus. Sa mõtled liiga tihti oma endise kallima peale. Töö. Su praegused töötulemused on väga head, sa üllatad isegi iseennast. Tervis. Katsu rohkem puhata, võta ühendust nende inimestega, kellele sinu käekäik tõesti korda läheb. Raha. Ole praegu ettevaatlik ja ära mängi oma rahaga.

Väike nõuanne: ära unusta mõtelda enne, kui tegutsed.


Sõnni horoskoop

Armastus. Täielik vaikus. See paneb sind oma elu üle tõsiselt järele mõtlema. Kas su praegune elu ikka vastab su ootustele ja lootustele? Töö. Kui sa silmad avad, siis sa näed, et kõik võimalused on sinu jaoks avatud. Tervis. Midagi tõsist sul täna karta ei ole vaja. Raha. Ära võta täna ühtegi olulist otsust vastu, sest sa võid teha vale valiku. 

Väike nõuanne: ära jäta pooleli seda, mida sa oled alustanud. 


Kaksikute horoskoop

Armastus. Su suhe elukaaslasega ei ole hetkel just kõige parem. Töö. Sa võid saada juba varsti väga hea tööpakkumise. Tervis. Sa oled heas vormis praegusel hetkel, ära muretse oma tervise pärast. Raha. Praegune olukord ei ole just kõige parem selleks, et riskida oma rahaga.

Väike nõuanne: ole enesekindlam ja sa suudad suuri asju ära teha. 

 

 


Vähi horoskoop

Armastus. Kodune õhkkond on liiga pingeline ja äikest täis. Jätke teineteisele piisavalt ruumi maha rahunemiseks. Töö. Sul on väga head väljavaated hetkel. Tervis. Kõik tervisemured peaksid hakkama kaduma. Raha. Katsu rohkem kokku hoida, praegu ei ole kõige õigem hetk selleks, et elada üle oma võimete.

Väike nõuanne: ära lase teiste kriitikal oma päeva rikkuda.


Lõvi horoskoop

Armastus. Sa tahad oma elukaaslasest paremat inimest teha ja oled otsustanud teda ümber kasvatada. Töö. Keskendu täna rohkem, vastasel korral võid sa teha suure vea. Tervis. Ükski planeet ei mõjuta sinu tervise sektoris täna ja seega ei tohiks teviseprobleemid sulle muret valmistada. Raha. Katsu rohkem kokku hoida suuremate ostude tarbeks. 

Väike nõuanne: kõik juhtub mingil põhjusel. 


Neitsi horoskoop

Armastus. Võib-olla oled sa huvitatud ühest inimesest, kes pole enam vaba. Töö. Sa oled veelgi ambitsioonikam ja suudad lahendada ka kõige keerulisemad probleemid. Tervis. Sa oled heas füüsilises ja vaimses vormis hetkel. Raha. Ära tegutse liiga mõtlematult ja tormakalt. 

Väike nõuanne: ära vaidle rumalatega, nad kuulevad ainult seda, mida nad kuulda tahavad.

 

Kaalude horoskoop

Armastus. Su paarisuhe ei ole su elus esikohal hetkel, sul on muidki muresid. Töö. Sa oled enesekindel ja teadlik oma väärtusest, sa oled kindel, et sind on ootamas ilus tulevik. Tervis. Hea õnn saadab sind hetkel ja viib ära kõik su terviseprobleemid. Raha. Ära laena ise ega anna laenu, nii on praegu kõige mõistlikum.

Väike nõuanne: sinu enda mõtted muudavad su elu kas ilusaks või halvaks.

 

Skorpioni horoskoop

Armastus. Liiga palju lahkhelisid ja erimeelsusi on hetkel sinu ja su kallima vahel. Töö. Planeedid aitavad sind su ettevõtmistes. Tervis. Terviseprobleeme ei tohiks sul praegu olla, katsu sellest hoolimata end rohkem hoida. Raha. Sa võid hetkel elada üle oma võimete, vaata, et sellest ei saaks harjumus ja katsu olla ettenägelikum.

Väike nõuanne: ära lase teistel oma probleeme lahendada.

 

 

Amburi horoskoop

Armastus. Üks inimene sinu tutvusringkonnas tahab sind su elukaaslasega tülli ajada. Töö. Mitmed planeedid mõjutavad praegu su tööasju ja aitavad sul oma projekte lõpuni viia. Tervis. Sa peaksid olema väga heas füüsilises ja vaimses vormis. Raha. Katsu piirata oma väljaminekuid.

Väike nõuanne: katsu vähem muretseda ja näha kõike paremas valguses.

 

Kaljukitse horoskoop

Armastus. Tõenäoliselt läheb täna arvete klaarimiseks. Katsu olla järeleandlikum. Töö. Sa tegutsed liiga individualistlikud ja ei arvesta teistega töö juures. Tervis. Tervis ei tohiks sulle täna muret valmistada. Raha. Sa käid oma rahaga liiga kergemeelselt ringi hetkel, ole ettenägelikum ja mõtle tuleviku peale.

Väike nõuanne: sina ise oled oma õnne sepp.

 

Veevalaja horoskoop

Armastus. Sa tunned pettumust, sest su kaaslane ei vasta su ootustele. Töö. Tänu headele töökaaslastele suudad sa suuri asju korda saata. Tervis. Tervislik ja mitmekesine toitumine aitab sul oma terviseprobleeme lahendada. Raha. Ole ettevaatlik materiaalsete probleemidega ja väldi suuremaid kulutusi.

Väike nõuanne: ära tegutse liiga mõtlematult.

 

Kalade horoskoop

Armastus. Praegu ei ole su elus just kõige paremad ajad. Töö. Sa oled ettevõtlik ja algatusvõimeline ning teenid sellega ära teiste imetluse. Tervis. Praegusel hetkel on su enesetunne väga hea, jätka samas vaimus. Raha. Hoidu liigsetest kulutustest.

Väike nõuanne: õnn on peidus sinu enda sees.  

 

© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole