{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäära nädalahoroskoop

  ...

 

Foto : unsplash /Mitchell McCleary

Armastus

Paaridele :  Kui su kaaslane on hea iseloomuga ja mõistlik, läheb kõik hästi. Kui ta aga on samasugune nagu sina ja ütleb asju, mida ta hiljem kibedalt kahetseda võib, siis võivad naabrid kaebama tulla. Kuidas ka ei ole, igavuse üle teil kurta ei tule.

Vallalised: Arvestades Veenuse praegust aspekti, lähevad su asjad praegu väga hästi. Sa oled teadlik oma väärtusest ja ei kõhkle mängimast oma võludega selleks, et oma tahtmist saada.

 

Töö

Pluuto pakub sulle erakordse võimaluse luua häid suhteid sellel nädalal, mis sulle tööalaselt palju kasu lähitulevikus toovad. Ja oma tööga oled sa sellel nädalal väga rahul.

 

 

 

Tervis

Sinu enesetunne ja tervis sõltub päevadest. Oleks hea, kui sa õpiksid paremini oma stressi kontrollima, sest lõppude lõpuks hävitad sa ise ennast. Ära joo ka kohvi enam nii palju, see muudab sind samuti närviliseks. Katsu teha midagi, mis aitab sul rahuneda, vii lihtsalt oma mõtteid mujale. 

 

Raha

Hoia eemale igasugustest kahtlastest tehingutest. Alguses võib see olla ahvatlev ja sul võib olla tunne, et see aitab sul oma sissetulekuid suurendada aga tegelikult ei pruugi asjad alati minna sinu ootuste mööda.  


© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole