{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnni detsembrikuu horoskoop

  Foto : unsplash / Neven Krcmarek Detsembrikuu toob su ellu...

 

Foto : unsplash / Neven Krcmarek

Detsembrikuu toob su ellu palju meeldejäävaid ja toredaid hetki. Sa pühendad oma lähedastele ja teed kõik, et nad end hästi tunneksid. Ja ei hoia kokku kulutuste pealt. Mis puutub aga tööasjadesse, siis ei suuda sa puhkust ära oodata. 


Armastus

Kui su elus on juba keegi, siis toob detsembrikuu sulle armastust ja hoolt. Mitte suuri kirehooge ega nõretavat romantikat, vaid üksmeelt ja harmooniat sinu suhtesse, mis sind veelgi rohkem kallimaga liidab. Te liigute elus edasi, vaadates samas suunas. Kui teil on lapsi, siis muutub juba teie pereelu tugevamaks. Need aga, kes armastust oma ellu otsivad, võivad detsembrikuus oma õnne leida. See kuu võib nende ellu tuua rõõmuhetki aga ka pettumusi. 


Tervis

See, kes tahab kaugele jõuda, ei torma. See võiks olla sinu detsembrikuu deviisiks. Sest sellel kuul ei taha sa end ära väsitada ja keskendud rohkem oma heaolule. Kui sa peaksidki spordiga tegelema, siis eelistad sa joogat, pilatest või vesivõimlemist. Ja see aitab sul pühadeks heasse vormi saada.

 


Töö ja raha

Töö juures ei ole su eesmärk laineid lüüa, sa eelistad jääda diskreetseks oma töökohustusi täites. Su mõtted on kogu kuu jooksul aastalõpu pidustuste juures ning sa ei suuda puhkust ära oodata. Kui sul on vastutusrikas ametipost, siis võib sinu motivatsioonipuudus peegelduda meeskonna peal ja tekitada pingeid. Sa pead end kokku võtma selleks, et asjade seis hullemaks ei läheks. Kui sa aga oled töökoha otsingul, siis pead sa veel natuke kannatlikkust varuma, järgmise aasta algus peaks tooma sulle paremaid uudiseid. Ja mis puutub rahaasjadesse, siis katsu mõistlikuks jääda isegi pühade perioodil.


Pere ja sõbrad

Detsembris on sind ees ootamas palju lõbustusi. Aga õnneks sa tunned oma keha ja ei hakka hea ja paremaga kunagi liialdama. See aga ei takista sul olemast meeldiv kaaslane teistele. Ja just pereringis tunned sa end kõige paremini. Kui sul on lapsi, siis tõenäoliselt just koos nendega tunned sa kõige suuremat rõõmu sellel kuul. Ja aastalõpupühad tulevad meeleolukad sinu jaoks. 


© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole