{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäära detsembrikuu horoskoop

  Foto : unsplash / Tim Gouw Aasta lõpp tõotab vähemalt sinu...

 

Foto : unsplash / Tim Gouw

Aasta lõpp tõotab vähemalt sinu jaoks tulla sündmusterohke. Nii töö juures, kui eraelus, tuleb sul mitmeid väljakutseid ette. Sinule aga see just meeldibki. 

 

Armastus

Kui sa oled paarisuhtes, siis mõned probleemid võivad tekkida. Sa võid tunda korraga armukadedust millegi pärast ja see võib muuta õhkkonna pingeliseks. Tööasjad võtavad suurema osa sinu ajast ja sa võid tunda end süüdi, et sul ei jätku rohkem aega oma pere ja lähedaste jaoks. Selle asemel aga, et vabandada ja süüd tunnistada, võid sa hakata hoopis teistele etteheiteid tegema. See pole sinust just kõige ilusam. Kui sa aga oled vallaline, siis detsembrikuu ei too sinu ellu veel kedagi ja sa pead ootama järgmise aastani. 

 

Tervis

Kahel esimesel nädalal oled sa väga heas vormis. Ning ei säästa ennast sugugi. Kuu keskpaigast alates aga võid sa tunda suuremat väsimust. Sa oled aga liiga ambitsioonikas ja ei oska endale puhkust anda, seepärast ei kuula sa oma keha kuulda ja võid ennast täiesti ära kurnata. Tegelikult on väga tähtis, et sa võtaksid endale vähemalt paar päeva puhkust aasta lõpus.

 

 

 

Töö ja raha

Detsembris saadab sind hea edu tööasjades. Aga hind selle eest on krõbe. Sa pead jõudma igale poole ja  tegelema kõigega korraga. Sul on kõrged sihid. Sa oled liiga uhke, et oma eksimusi ja vigu tunnistada ja jätkad samas vaimus. Ja sinu õnneks on suur edu sind ootamas. Sa saavutad edu ja annad sellest kõigile teada, alustades kõikide kolleegidega ning lõpetades kõrgemalseisvate inimestega. Sa saad kõikidest takistustest üle, oled üleni väsinud ja kurnatud aga lõpetad selle perioodi hiilgavalt.


Pere ja sõbrad

Mis puutub eraelusse, siis ei lähe kõik just nii hästi nagu sa sooviksid. Planeedid ei ennusta just kõige soojemat läbisaamist sinu ja su lähedaste vahel. Peale kõige oled sa liiga hõivatud oma tööalaste asjadega ja sul ei jää aegagi teiste jaoks. Pühade ajaks oled sa täiesti väsinud ja selle tõttu võid olla närviline ja halvas tujus. Selline hoiak ei muuda su suhteid teistega paremaks. Kui sul on aga pere, siis võib see su lähedaste jaoks eriti raske olla. Õhk võib olla väga pingeline. Sina ise võid midagi teha, et kõik hästi lõppeks.


© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!


Kommentaare ei ole