{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikute detsembrikuu horoskoop

  Foto : unsplash / Isabella and Zsa Fischer Detsembrikuu tu...

 

Foto : unsplash / Isabella and Zsa Fischer

Detsembrikuu tuleb sinu jaoks emotsiooniderohke ja seda kõikides valdkondades, nii eraelus, kui töö juures. Planeedid ise toovad su ellu ilusaid hetki. See aasta lõppeb sinu jaoks väga hästi. 


Armastus

Kui sa oled vallaline, siis suure tõenäosusega ei ole sa aastavahetuseks enam üksi. Veenus ise jõuab sinu märki 8. detsembril ja jääb sinna kuni 21. detsembriks, tuues sulle seega kaasa väga palju häid võimalusi imelisteks kohtumisteks. Kui sa oled aga juba kellegagi koos, siis aitab Veenus muuta su suhet palju ilusamaks ning teeb kõik, et te tunneksite ennast koos hästi. Kui viimased kuud ei ole olnud sinu suhte jaoks kõige paremad, siis peaks nüüd kõik laabuma hakkama. Ja aastalõpu pühad tulevad meeldejäävad sinu jaoks.


Tervis

Detsembris sa oma tervise pärast muretsema ei pea. Kui mitte just peale pidustusi, sest mõnikord võid sa hea ja paremaga liiale minna. Ja sellisel puhul piisab, kui sa puhkad natukene ja seejärel tunned sa end jälle hästi. Seega detsembris peaksid sa üldiselt olema terve ja heas vormis. Sa tead ise ka, et muretsemiseks pole põhjust ja oled heas tujus. Sa võid hakata lugema eneseabiraamatuid, mis aitavad sul olla veelgi positiivsem ning tervem.

 

 


Töö ja raha

Praegusel perioodil peaksid sa tundma suurt rahu. Sa tead, et sind hinnatakse töö juures ja imetletakse kolleegide poolt. Mõnede isikutega võib sul raskusi ette tulla aga sa oskad kõik probleemid ära lahendada ilma mingi mureta. Kusjuures see viis, kuidas sa seda teed, pälvib teiste heakskiidu. Kui sa tegeled loomingulises valdkonnas, siis avaneb sul hea võimalus oma nime kuulsaks teha. Ja parandada seega oma elujärge.


Pere ja sõbrad

Detsembris katsuvad kõik sinu tähelepanu endale saada ja tõenäoliselt ei tule sul küllakutsetest puudu. Sa jõuad igale poole ning oled võimeline tooma kõikjale oma head tuju. Sulle meeldib nalja heita ja ajada oma lähedasi naerma. Sulle meeldib ümbritseda end lähedastega ja sa teed kõik, et teised end hästi tunneksid.

Kommentaare ei ole