{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : neljapäev, 24. november

Foto : unsplash / freestocks    Jäär Armastus. Üks ...

Foto : unsplash / freestocks

 

 Jäär

Armastus. Üks inimene sinu tutvusringkonnast võib põhjustada pingeid sinu paarisuhtes. Töö. Katsu paremini oma tööle keskenduda, kui sa tahad suuremat tegevusvälja. Tervis. Sinu enesetunne ei ole täna just kõige parem. Katsu mitte musti mõtteid mõlgutada. Raha. Leia võimalusi investeerimiseks.

Väike nõuanne: kui sa tahad õnnelikuks saada, pead oma mõtlemisviisi muutma.

 

Sõnn

Armastus. Tundub nagu oleks armastuse ingel sind täiesti unustanud. Töö. Sa oled aktiivne ja töökas. Su plaane ja ettevõtmisi saadab hea edu ja sa äratad kadedust teistes. Tervis. Täna peaksid sa tundma väsimust. Mõtle magneesiumikuuri peale, see annaks sulle jõudu juurde. Raha. Su elus on olnud raskeid aegu, praegu aga peaks kõik hästi minema.

Väike nõuanne: ära oota kogu aeg homset, tee nii, et igas päevas oleks midagi ilusat.

 

Kaksikud

Armastus. Praegu tundub, et teie vahelt on must kass läbi jooksnud. Sinu ja su kallima vahel on õhk pingeline ja äikest täis. Iga su sõna ja tegu võetakse valesti. Töö. Ole tähelepanelikum ja ettevaatlikum oma sõnadega, sest üks inimene teeb kõik, et sinust lahti saada. Tervis. Hoolitse oma tervise eest rohkem. Raha. Katsu olla säästlikum, sest juba varsti avaneb üks hea võimalus ja sul läheb oma raha vaja.

Väike nõuanne: ära unusta, et targem annab järele.


Vähk

Armastus. Sa mõtled üha rohkem oma endise kallima peale. Töö. Sa saad häid uudiseid täna kuulda täna, tõenäoliselt puudutavad need sinu tulevikku. Tervis. Muuda juba täna oma eluviise paremaks, sest su närvid ei pea enam kaua vastu. Raha. Kõik läheb hästi.

Väike nõuanne: ära anna oma alla ja ära loobu oma unistustest.

 

 


Lõvi

Armastus. Su elus on olnud paremaid päevi. Su süda on haiget saanud. Töö. Sa tunned suurt igavust. Hea oleks, kui sa midagi selle vastu ette võtaksid, enne, kui see hakkab su vaimsele tervisele. Tervis. Sa kannatad stressi all, katsu rohkem puhata ja muuta oma mõtteid. Raha. Praegu on sul väga head väljavaated.

Väike nõuanne: katsu näha kõiges midagi head.


Neitsi

Armastus. Räägi oma kallimaga, suhtlemine on iga suhte alus. Töö. Asjad hakkavad taas liikuma. Tervis. Ära ela nagu liblikas ja mõtle homse päeva peale. Raha. Rahaasjades saadab sind praegusel perioodil hea õnn.

Väike nõuanne: tunne oma piire. 


Kaalud

Armastus. Su praegune elu ei paku sulle rahuldust, sa tunned, et sa ei ole õnnelik. Töö. Katsu olla heatahtlikum oma koostööpartnerite ja kolleegidega. Isegi, kui sa ei pea nendega sõbraks saama, võiksid sa neid siiski mingil määral austada. Tervis. Sa ei maga piisavalt ja seda on su näost näha. Hoidu hilisest teleka vaatamisest ja ära joo liiga palju kohvi. Raha. Suuremad probleemid peaksid lahenema.

Väike nõuanne: hoolitse rohkem oma lähedaste eest.


Skorpion

Armastus. Sa tunned, et su praegune suhe lämmatab sind. Töö. Tee pause ja ära kurna ennast ära. Tervis. Su enesetunne ei ole kõige parem täna, katsu rohkem puhata ja vähem muretseda. Raha. Kui sa oled ettenägelik ja säästlik, siis läheb kõik hästi.

Väike nõuanne: hinda rohkem neid, kes on sinu vastu heatahtlikult häälestatud.

 

 


Ambur

Armastus. Sa ei ole valmis järeleandmisi tegema. Töö. Katsu leida võimalusi stressi maandamiseks ja organiseeri oma tööd paremini. Tervis. Ära raiska oma energiat tühjade asjade peale. Raha. Sa võid lahendada mõned materiaalsed probleemid.

Väike nõuanne: ära mõtle liiga palju mineviku peale.


Kaljukits

Armastus. Kui su kaaslane jonnib ja mossitab, siis lase tal olla omaette. Töö. Sul on raske motivatsiooni leida ja see mõjutab su töö kvaliteeti. Tervis. Su tervis ei ole praegu just kõige parem. Raha. Leia võimalusi oma raha investeerimiseks.

Väike nõuanne: sea endale mingi eesmärk, mis aitab sul oma unistusi ellu viia ja hakka selle nimel tegutsema.


Veevalaja

Armastus. Kui sa oled vallaline, siis ära otsi iga hinna eest endale hingesõpra. Praegu ei ole aeg selleks õige. Töö. Headest ideedest sul täna puudust ei tule. Tervis. Hoia oma tervist, sest see on su kõige kallim vara. Raha. Mingeid raskusi sul täna ette ei tohiks tulla.

Väike nõuanne: ära vaidle inimestega, keda isegi ei huvita teiste vaatenurk.


Kalad

Armastus. Tee oma elus ruumi õnnele. Töö. Sind on ees ootamas tavaline tööpäev, ilma suuremate takistusteta. Tervis. Hingamisteede probleemid võivad sulle täna muret valmistada. Raha. Raha ei ole enam kaugel ja on sinu poole teel. 

Väike nõuanne: tee rohkem järeleandmisi, kui sa tahad rahu säilitada. 

 

 © 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole