{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ravimteed krooniliste haiguste puhul - Vanaema looduravi

  N eeru- ja sapikivide arstimiseks on hea kanarbikuõietee. Võtta 1 tl õisi 1 kl vee kohta, lasta 5 min tõmmata, jahutada ja juua lonkshaa...

 Neeru- ja sapikivide arstimiseks on hea kanarbikuõietee. Võtta 1 tl õisi 1 kl vee kohta, lasta 5 min tõmmata, jahutada ja juua lonkshaaval 1 kl päevas.


Maokatarri, liighappesuse, kaksteistsõrmiku- ja maohaavade puhul toob leevendust kanarbikuõie-linaseemnetee. Segu võtta võrdsetes osades, kokku 1 sl 1 kl vee kohta. Lasta 10 min tõmmata, jahutada ja juua 3 korda päevas enne sööki 1/3 klaasi.

Kõhuvalude, kõhugaaside ja üldiste seedehäirete vastu aitab tee, milleks võtta 1 osa koirohuürti, 1 osa palderjanijuuri ja 1 osa piparmündilehti, kokku 1 tl 1 kl vee kohta. Lasta 5 - 10 min tõmmata, jahutada ja juua 1/4 kl tühja kõhuga.

Neeru- ja põiekivide puhul, samuti veresoonte lupjumise ennetamiseks ja raviks sobib üheksavägise-linnurohutee. Võtta üheksavägiseõisi ja linnurohuürti võrdses koguses kokku 1 tl 1 kl keeva vee kohta, lasta 5 - 10 min tõmmata, jahutada ja juua lonkshaaval 1 kl päevas.

Ägeda köha, ka laste läkaköha puhul aitab üheksavägise-paiselehetee. Võtta üheksavägiseõisi ja paiselehti kokku 1 tl 1 kl vee kohta. Lasta 5 min tõmmata, jahutada ja juua pärast sööki 1/3 kl.

Kommentaare ei ole