{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : kolmapäev, 3. november

  Foto : unsplash / Sandie Clarke Jäära horoskoop A...

 

Foto : unsplash / Sandie Clarke

Jäära horoskoop

Armastus. Hoia täna keelt parem hammaste taga, kui sa ei taha, et su suhe selle all kannataks. Töö. Sul on tunne, nagu ei hindaks teised sinu tehtud tööd vääriliselt. Selleks, et arusaamatusi ei tekiks, küsi otse, mida sa saaksid paremini teha. Tervis. Ära unusta, et liikumine on tervise ja ilu pant. Selle asemel, et õhtul diivani peale end kerida, aja dressid jalga ja mine tee pool tundi kiirkõndi. Raha. Tõenäoliselt peaks su majanduslik olukord hakkama paranema tasapisi. 

Väike nõuanne: ole rõõmus ja kannatlik.


Sõnni horoskoop

Armastus. Sa ei ole rahul oma eluga ja piilud naabri aeda, et vaadata, kas mujal on rohi ikka rohelisem. Lõpeta see enesehaletsus ja muuda oma elu paremaks. Ära unusta, et sa ise oled oma õnne sepp. Töö. Su töö ei vasta sinu ootustele, sa olid palju ambitsioonikam, nüüd aga puuduvad sul väljakutsed, mis aitaksid sul oma võimeid proovile panna. Ja loomulikult mõtled sa üha rohkem töökoha vahetuse peale. Tervis. Täna pole sul oma tervise pärast vaja muretseda, ainuke nõuanne: hoia oma sõrmed külmkapist eemal. Raha. Juba varsti avanevad sul head võimalused, mis aitavad sul oma elujärge parandada, sa võid hakata vaikselt suuremaid plaane tegema. 

Väike nõuanne: ära ole liiga nõudlik iseenda ja teiste vastu.


Kaksikute horoskoop

Armastus. Sa ei mõtle praegusel hetkel oma armuelu peale, sa oled liiga hõivatud muude probleemide lahendamisega. Töö. Täna võib töö juures tekkida paar suuremat sorti probleemi. Tervis. Sa oled hetkel heas vormis ega tunne väsimust. Raha. Piira oma kulutusi ja hoia kokku.

Väike nõuanne: kui sa tahad läbi lüüa, pead sa ise pingutama.


Vähi horoskoop

Armastus. Ära ole nii tagasihoidlik ja unista suurelt. Töö. Väldi kuulujuttude rääkimist ning hoia eemale inimestest, kes on liiga pessimistlikult häälestatud. Tervis. Ära unusta liikuda iga päev, mis siis, et sa oled väsinud ja väljas on pime ja aega ka ei ole. Kui sa tahad terveks jääda, pead sa end kokku võtma. Raha. Ära ole liiga kannatamatu, kõik tuleb omal ajal ja sinu aeg ei ole enam kaugel.

Väike nõuanne: teiste peale ärritumine ei muuda sinu elu paremaks. Vastupidi.

 

 


Lõvi horoskoop

Armastus. Ole oma elukaaslase vastu tähelepanelik. Töö. Täna võid sa kuulda ühte olulist infot, mis sulle tulevikus kasuks tuleb. Tervis. Puhka rohkem ja ära torma ringi. Liigne stress ei ole tervisele hea. Raha. Organiseeri oma rahaasju paremini. 

Väike nõuanne: tark inimene räägib oma plaanidest, intelligentne oma tegudest ja rumal sellest, mida ta sööb. 


Neitsi horoskoop

Armastus. Su elukaaslane on natuke eemalolev, katsu välja uurida, mis või kes on selle põhjuseks. Töö. Sa võid sattuda ühte delikaatsesse situatsiooni ja pead valima, kelle poolt olla. Tervis. Ära unusta sporti teha, see aitab luua mõtetes korda ning parandab vereringet. Raha. Hoia eelarvest kinni, ära unusta, aasta lõpp pole enam kaugel ja suuremad kulutused on alles ees. Hakka vaikselt selleks valmistuma.

Väike nõuanne: ole õnnelik, sest see on hea sinu tervisele.


Kaalude horoskoop

Armastus. Ära ürita iga hinna eest muuta seda, mida sa muuta ei saa. Töö. Igapäevane rutiinne töö mõjub sulle kurnavalt ning väsitavalt, katsu midagi muuta. Tervis. Tee sporti, see on parim võimalus oma tervist hoida. Raha. Paiguta oma raha targalt ja sa võid suurt tasu lõigata.

Väike nõuanne: tarkus on oskus näha asju läbi mitme vaatenurga.


Skorpioni horoskoop

Armastus. Lõpeta kohe tulega mängimine, sa ei tea ise ka, kui kohutavaid tagajärgi võib see kaasa tuua ja kui see välja tuleb, kui palju sa oma kaaslasele sellega haiget teed! Töö. Mõned takistused võivad täna tekkida, mis panevad su kannatuse tõsiselt proovile. Tervis. Sa peaksid olema hetkel üsna heas vormis, katsu rohkem liikuda ja ära liialda söömisega. Raha. Käi oma rahaga ettevaatlikult ringi.

Väike nõuanne: intelligentne inimene lahendab probleemid, tark väldib probleeme.

 

 

 

Amburi horoskoop

Armastus. Sa võid olla neil päevil väga kahtlustav oma elukaaslase suhtes. Töö. Hoolimata kogu oma julgusest ja enesekindlusest, ei suuda sa varjata ärevust, mida praegune olukord sinus tekitab. Tervis. Sa peaksid olema üsna heas vormis. Raha. Ära laena oma raha sõpradele, kui sa ei taha, et see teie suhteid rikuks.

Väike nõuanne: mida targemaks inimene saab, seda vähem ta sõna võtab.

 

Kaljukitse horoskoop

Armastus. Sinu mõtted ja tunded võivad muutuda ühest hetkest teise. Töö. Töökaaslased heidavad sulel ette salapäratsemist. Tervis. Sa hoolitsed oma tervise eest aga kannatad stressi all. Raha. Mitte midagi uut ei tohiks juhtuda.

Väike nõuanne:  ära unusta, et elu annab inimestele neid õppetunde, mida nad on ära teeninud. 


Veevalaja horoskoop

Armastus. Viimasel ajal on su suhe üsna pingerohke, tülid ja vaidlused tekivad tühjast asjast. Töö. Sul on tunne, et asjad väljuvad su kontrolli alt. Tervis. Oma tervise pärast ei ole sul täna vaja muret tunda. Raha. Suuremaid muutusi pole ette näha. 

Väike nõuanne: ära ole tark iseenda silmist.


Kalade horoskoop

Armastus. Eelmine nädal oli suhteliselt rahulik, täna aga võib sinu paarisuhtes probleeme tekkida. Töö. Mõned takistused võivad tekkida. Tervis. Tervis ei tohiks sulle täna probleeme tekitada. Raha. Mõned suuremat sorti väljaminekud võivad tekkida.

Väike nõuanne: keha on hinge peegel.

 



Kommentaare ei ole